Închide meniul

Sorana Cîrstea, eliminată în turul doi de la Madrid! Aryna Sabalenka a învins-o fără drept de apel pe româncă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 aprilie 2023, 21:50

Sorana Cîrstea, eliminată în turul doi de la Madrid! Aryna Sabalenka a învins-o fără drept de apel pe româncă

Sorana Cirstea - Aryna Sabalenka, în turul doi de la Madrid, LIVE SCORE, 20:00

Sorana Cîrstea, în timpul turneului de la Madrid/ Profimedia

Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul doi de la Madrid de către Aryna Sabalenka. Românca nu a avut nicio şansă în duelul cu numărul 2 WTA, duel pe care l-a pierdut categoric, scor 4-6, 3-6. Meciul a fost în format live text, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aryna Sabalenka şi-a luat revanşa în faţa Soranei Cîrstea, după ce românca o elimina fără drept de apel în sferturile turneului de la Miami, de luna trecută.

Sorana Cîrstea, eliminată în turul doi de la Madrid de către Aryna Sabalenka

Update: Sorana Cîrstea – Aryna Sabalenka 4-6, 3-6! Românca este eliminată, fără drept de apel, în turul doi de la Madrid! Bielorusa şi-a luat revanşa!

Update: Sorana Cîrstea – Aryna Sabalenka 2-4! Numărul 2 WTA îşi menţine avantajul!

Update: Sorana Cîrstea – Aryna Sabalenka 1-2! Bielorusa reuşeşte să facă break.

Reclamă

Update: A început stul secund, cu Sorana Cîrstea la serviciu!

Update: Sorana Cîrstea – Aryna Sabalenka 4-6! Românca a cedat primul set al întâlnirii de la Madrid!

Update: Sorana Cîrstea – Aryna Sabalenka 4-5. Jucătoarea din Belarus serveşte pentru a-şi adjudeca primul set.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Sorana Cîrstea – Aryna Sabalenka 2-3. Sorana Cîrstea trebuie în continuare să recupereze un break.

Update: Sorana Cîrstea – Aryna Sabalenka 1-2. Jucătoarea din Belarus are un break în faţă.

Update. A început meciul! 

Sorana Cîrstea se va duela cu Aryna Sabalenka pentru a doua oară, într-o singură lună. Cele două s-au mai duelat în sferturile competiţiei de la Miami, acolo unde românca s-a impus categoric.

„Sori” o învingea pe bielorusa de pe locul 2 WTA cu scorul de 6-4, 6-4, şi reuşea astfel unul dintre meciurile carierei.

La turneul de la Madrid, de data aceasta, Aryna Sabalenka este într-o formă foarte bună. Bielorusa a bifat deja o finală pe zgură, în acest sezon, la turneul de la Stuttgart, unde a fost învinsă de liderul WTA, Iga Swiatek.

Sorana Cîrstea se află la primul turneu după rezultatele formidabile reuşite la Indian Wells şi Miami. Românca a trecut în set decisiv, în primul tur de la Madrid, de Lauren Davis, scor 6-3, 3-5, 6-1.

Reclamă

Dacă va reuşi să treacă de Aryna Sabalenka, Sorana Cîrstea ar urma să se dueleze cu Camilla Osorio, în turul trei de la Madrid.

Jaqueline Cristian, victorie uriașă la Madrid! A învins-o pe Sloane Stephens și e în turul 2

Jaqueline Cristian a reușit o victorie uriașă la Madrid. Românca de pe locul 168 WTA a trecut de americanca Sloane Stephens, locul 48 mondial, scor 5-7, 6-4, 6-4.

Meciul a durat două ore şi 24 de minute și Jaqueline a avut o revenire spectaculoasă, dacă ținem cont că a fost condusă cu 3-1 și 4-2, în setul secund. În decisiv, cele două au mers cap la cap, iar finalista de la Rolland Garros 2018 a cedat la final.

În turul doi, Cristian va evolua contra rusoaicei Anastasia Potapova, locul 25 mondial. Va fi a doua întâlnire directă dintre cele două, prima fiind adjudecată de rusoaică.

Tot la Madrid, dar în primul tur, Gabriela Ruse, locul 158 mondial, a fost învinsă de sportiva franceză Alize Cornet, locul 71 WTA, scor 6-7 (8), 6-4, 6-3, după un meci care a durat două ore şi 51 de minute.

În turul doi la Madrid mai sunt calificate Ana Bogdan, Irina Begu şi Sorana Cîrstea, care joacă joi.

Irina Begu, lăudată de Martina Navratilova, în sezonul de zgură

Irina Begu a fost lăudată de Martina Navratilova, în sezonul de zgură. Fosta mare campioană susţine că românca se numără printre sportivele de dincolo de top 20 WTA care pot crea surprize pe zgură, la Madrid, Roma şi Paris.

În afara jucătoarelor de pe primele locuri WTA, care evident că sunt favorite şi în opinia Martinei Navratilova, fosta sportivă este de părere că sunt şi alte sportive care nu trebuie ignorate.

“Irina-Camelia Begu (Nr.35): Iată o statistică surprinzătoare pentru tânăra de 32 de ani din România. Dintre jucătoarele clasate în prezent în Top 50, ea are al treilea cel mai mare număr de victorii în carieră pe zgură, după Simona Halep şi Victoria Azarenka, cu 104.

„Cu siguranţă o posibilă surpriză”, a spus Navratilova. „Nu mi-aş dori să o văd pe partea mea de tablou”, este descrierea româncei din materialul de pe site-ul WTA.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves Vezi toate știrile
Citește și