Închide meniul

Sorana Cîrstea, eliminată de la Roma! Românca a avut o revenire spectaculoasă, însă nu a putut evita înfrângerea

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 mai 2022, 21:49

Sorana Cîrstea, eliminată de la Roma! Românca a avut o revenire spectaculoasă, însă nu a putut evita înfrângerea

Sorana Cîrstea, reacție după eliminearea de la Wimbledon

Sorana Cîrstea, eliminată de la Roma / Hepta

Sorana Cîrstea, locul 26 WTA, a fost eliminată în primul tur al turneului de categorie WTA 1.000 de la Roma. Ea a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-0, 7-6 (1), de Ons Jabeur din Tunisia, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 9, după un meci care a durat o oră şi 16 minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cîrstea a fost condusă cu 6-0, 5-2, cu două break-uri, dar a avut o revenire spectaculoasă până la 5-5, scor la care a servit şi a fost din nou condusă, 0-40. Ea a anulat toate mingile de break ale adversarei şi a preluat pentru prima dată conducerea în acest meci.

Sorana Cîrstea, eliminată de la Roma

Obosită după ce sâmbătă a câştigat Madrid Open, Jabeur s-a salvat cu jocul ei tehnic, în care abundă loviturile scurte. Jucătoarea tunisiană a dus setul în tie-break, pe care l-a încheiat cu 7-1, după puţin peste 75 de minute de joc.

Pentru participarea la turneul din capitala Italiei, Cîrstea va primi un premiu de 9.456 de euro şi un punct WTA. În faza următoare, Jabeur va da piept cu sportiva australiană Ajla Tomljanovic, locul 41 WTA.

Simona Halep – Danielle Collins, în turul al doilea la Roma

Organizatorii turneului de la Roma au anunţat ora de start a meciului Simona Halep – Danielle Collins. Cele două s-au întâlnit de două ori în carieră şi şi-au împărţit victoriile.

Reclamă

În turul al doilea, Simona Halep o va întâlni pe Danielle Collins. Confruntarea va avea loc începând cu ora 17:00, ora României. Meciul este programat al patrulea pe terenul Pietrangeli şi va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

Simona Halep şi Danielle Collins s-au întâlnit de două ori în carieră şi şi-au împărţit victoriile. Halep s-a impus la US Open, în 2014, în primul tur, 6-7, 6-1, 6-2. Americanca de 29 de ani şi-a luat revanşa la Montreal, anul trecut, unde a învins-o pe Simona, cu 2-6, 6-4, 6-4.

Danielle Collins a avut un început de an spectaculos şi s-a calificat până în finala de la Australian Open, unde a fost învinsă de Ashleigh Barty. Pe traseu, ea le-a eliminat pe Mertens, Cornet sau Swiatek.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a câştigat turneul de la Roma, în 2020, după o finală contra Karolinei Pliskova. Ea a mai disputat două finale, în 2017 şi 2018, ambele pierdute în faţa aceleiaşi jucătoare, Elina Svitolina. De partea cealaltă, Danielle Collins debutează la Roma 2022 direct în turul 2. Ea nu a depăşit niciodată această rundă, în care a mai ajuns în 2018 şi 2019.

Mesajul lui Patrick Mouratoglou pentru Simona Halep

Mesajul lui Patrick Mouratoglou pentru Simona Halep a venit chiar la o postare a campioanei noastre. Simo a lăudat atmosfera de la Foro Italico, iar antrenorul ei a reacționat.

„Fantastică treabă astăzi, Simona”, a fost mesajul lui Patrick Mouratoglou. „Început câştigător la Roma. Mulţumesc tuturor pentru susţinere. Atmosfera de pe teren a fost incendiară”, a scris Halep, pe contul său de Instagram.

Simona Halep, locul 21 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-4, 6-4, pe franţuzoaica Alize Cornet, locul 39 WTA, în turul I al turneului de la Roma. Calificarea în această fază este recompensată cu un premiu de 13.176 de euro şi cu 60 de puncte WTA.

Recomandări
  • Sorana Cîrstea, eliminată de la Roma
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
Vezi toate știrile
Citește și