Închide meniul

Când se joacă Simona Halep – Danielle Collins, meciul din turul al doilea de la Roma! Organizatorii au anunţat ora de start a duelului de foc

Dragoș Vasile Publicat: 10 mai 2022, 21:04 / Actualizat: 10 mai 2022, 22:23

Când se joacă Simona Halep – Danielle Collins, meciul din turul al doilea de la Roma! Organizatorii au anunţat ora de start a duelului de foc

Simona Halep a câştigat turneul de la Roma în 2020

Simona Halep, a doua favorită la Roma / Profimedia

  • Când se joacă Simona Halep – Danielle Collins, meciul din turul al doilea de la Roma
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Organizatorii turneului de la Roma au anunţat ora de start a meciului Simona Halep – Danielle Collins. Cele două s-au întâlnit de două ori în carieră şi şi-au împărţit victoriile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, locul 21 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-4, 6-4, pe franţuzoaica Alize Cornet, locul 34 WTA, în turul 1 al turneului de la Roma.

Ora de start a meciului Simona Halep – Danielle Collins, din turul al doilea de la Roma

În turul al doilea, Simona Halep o va întâlni pe Danielle Collins. Confruntarea va avea loc începând cu ora 17:00, ora României. Meciul este programat al patrulea pe terenul Pietrangeli şi va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Simona Halep şi Danielle Collins s-au întâlnit de două ori în carieră şi şi-au împărţit victoriile. Halep s-a impus la US Open, în 2014, în primul tur, 6-7, 6-1, 6-2. Americanca de 29 de ani şi-a luat revanşa la Montreal, anul trecut, unde a învins-o pe Simona, cu 2-6, 6-4, 6-4.

Danielle Collins a avut un început de an spectaculos şi s-a calificat până în finala de la Australian Open, unde a fost învinsă de Ashleigh Barty. Pe traseu, ea le-a eliminat pe Mertens, Cornet sau Swiatek.

Reclamă

Simona Halep a câştigat turneul de la Roma, în 2020, după o finală contra Karolinei Pliskova. Ea a mai disputat două finale, în 2017 şi 2018, ambele pierdute în faţa aceleiaşi jucătoare, Elina Svitolina. De partea cealaltă, Danielle Collins debutează la Roma 2022 direct în turul 2. Ea nu a depăşit niciodată această rundă, în care a mai ajuns în 2018 şi 2019.

Simona Halep are un duel de foc cu Danielle Collins, la Roma

Simona Halep are un duel de foc cu Danielle Collins, la Roma. Campioana noastră a vorbit despre meciul care o aşteaptă în turul 2 de la Foro Italico. Aceasta este a treia dispută directă dintre cele două, scorul fiind egal, 1-1.

Danielle Collins are un început excelent de an. Ea a ajuns în finala de la Australian Open 2022, după ce le-a eliminat pe traseu pe Elise Mertens, Alize Cornet sau Iga Swiatek.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă aștept la un meci greu, ea e o jucătoare competitivă, dar și eu sunt, așa că sper să fie un meci bun. Mă simt bine tot timpul la Roma, am amintiri frumoase, publicul este extraordinar, terenul îmi dă o energie bună. Sper să joc bine și să mă bucur de orașul acesta frumos”, a spus Simona, pentru digisport.ro, despre duelul cu Collins, ocupanta locului 9 WTA.

Pe de altă parte, Simona Halep este favorita certă în partida cu Danielle Collins. Ea are o cotă de 1.40 la calificarea în turul 3 de la Foro Italico. De partea cealaltă, americanca are o cotă de 3.50.

Mesajul lui Patrick Mouratoglou pentru Simona Halep

Mesajul lui Patrick Mouratoglou pentru Simona Halep a venit chiar la o postare a campioanei noastre. Simo a lăudat atmosfera de la Foro Italico, iar antrenorul ei a reacționat.

„Fantastică treabă astăzi, Simona”, a fost mesajul lui Patrick Mouratoglou. „Început câştigător la Roma. Mulţumesc tuturor pentru susţinere. Atmosfera de pe teren a fost incendiară”, a scris Halep, pe contul său de Instagram.

Simona Halep, locul 21 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-4, 6-4, pe franţuzoaica Alize Cornet, locul 39 WTA, în turul I al turneului de la Roma. Calificarea în această fază este recompensată cu un premiu de 13.176 de euro şi cu 60 de puncte WTA.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula
Tenis • 28 mart., 8:39
Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024