Închide meniul

Sorana Cîrstea, eliminată în turul 2 de la Montreal! Karolina Muchova s-a impus în două seturi

Alex Masgras Publicat: 9 august 2023, 23:10

Reclamă
Sorana Cîrstea, eliminată în turul 2 de la Montreal! Karolina Muchova s-a impus în două seturi

Sorana Cîrstea, eliminată în turul 2 de la Montreal

Sorana Cîrstea, în timpul meciului cu Karolina Muchova de la Montreal / Profimedia

Sorana Cîrstea, eliminată în turul 2 de la Montreal. Cea mai bine clasată jucătoare a României a încheiat parcursul de la Rogers Cup în turul secund. Numărul 31 WTA a pierdut duelul cu cehoaica de pe locul 17 WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finalistă în acest an la Roland Garros, Karolina Muchova s-a impus cu 7-5, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră şi 49 de minute.

Sorana Cîrstea, eliminată în turul 2 de la Montreal! Karolina Muchova s-a impus în două seturi

Sorana Cîrstea nu a început deloc bine partida cu Muchova. Cehoaica a reuşit break-ul încă din game-ul de debut, după care şi-a consolidat avantajul cu un break alb. Românca a reuşit break-ul şi a restabilit echilibrul, ducând scorul la 2-2. A urmat apoi un game echilibrat, în care Cîrstea a fost nevoită să salveze trie mingi de break. La 5-5, Cîrstea a cedat din nou pe propriul serviciu, după care a pierdut şi setul, la capătul unui game în care a avut două şanse de a trimite setul în tiebreak.

Setul al doilea a început foarte bine pentru Cîrstea. După ce a salvat două mingi de break, românca a reuşit să se impună pe serviciul adversarei şi să conducă cu 2-0 în debutul setului. Serviciul lui Cîrstea a cedat în game-ul al treilea, atunci când Muchova a realizat break-ul fără să piardă punct.

La 4-4, Sorana Cîrstea a cedat din nou pe propriul serviciu, lucru ce a uşurat misiunea cehoaicei, care a închis setul la 6-4 şi a obţinut calificarea în turul 3 după o oră şi 49 de minute. Aceasta a fost a treia victorie pentru Karolina Muchova în faţa Soranei Cîrstea şi conduce cu 3-1 întâlnirile directe. Toate partidele anterioare au avut loc pe hard.

Reclamă

Karolina Muchova a legat două victorii pentru prima oară după două luni

După finala de la Roland Garros, Karolina Muchova a traversat o perioadă complicată. Cehoaica a fost eliminată încă din primul tur la Wimbledon, după care a obţinut o singură victorie la Varşovia. Pentru prima oară după două luni, Muchova leagă două victorii în circuit.

În optimi, Karolina Muchova o va reîntâlni pe Iga Swiatek, liderul clasamentului WTA. Poloneza a învins-o pe Muchova la începutul lunii iunie, în finala de la Roland Garros, la capătul unui ultim act echilibrat. În ceea ce o priveşte pe Sorana Cîrstea, românca îşi îndreaptă atenţia către turneul de la Cincinatti, ultimul turneu important dinaintea US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
Vezi toate știrile
Citește și