Închide meniul

Sorana Cîrstea, în semifinalele de la Istanbul după abandonul Fionei Ferro. Cu cine se bate pentru finală

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 aprilie 2021, 14:36

Sorana Cîrstea, în semifinalele de la Istanbul după abandonul Fionei Ferro. Cu cine se bate pentru finală

ProfimediaImages

Sorana Cîrstea, în semifinalele de la Istanbul

Cîrstea a beneficiat în sferturi de abandonul Fionei Ferro (Franţa, 57 WTA), după ce românca a câştigat primul set, scor 6-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea – Maria Kostiuk, în semifinale la Istanbul

Adversara din semifinale va fi sportiva ucraineană Maria Kostiuk, locul 85 WTA.

Prin calificarea în semifinale, Cîrstea şi-a asigurat un premiu de 10.100 de dolari şi 110 de puncte WTA.

Sorana Cîrstea, şanse mari de a merge la Jocurile Olimpice

Sorana Cîrstea are şanse mari de a ajunge la Jocurile Olimpice, asta chiar dacă nu a îndeplinit un criteriu, cel al meciurilor disputate pentru echipa de Fed Cup a României. Iniţial, presa din România a vorbit despre o presupusă intervenţie a lui Ion Ţiriac, pentru a-i face lobby. George Cosac susţine însă altceva.

"Domnul Țiriac n-are absolut nicio implicare. Nici n-a știut, habar n-avea de asta. Nu există niciun aranjament, cu Federația Internațională nu te joci! Am discutat asta în Comitetul Director. Am văzut performanțele Soranei de la sfârșitul anului trecut și din startul actualului sezon și am decis să facem o adresă prin care să obținem această derogare, chiar dacă n-a jucat în ultimii ani la Fed Cup.

Reclamă

Vor accepta că n-a jucat Fed Cup, dar, în primul rând, ea trebuie să aibă clasamentul necesar pentru a fi pe tablou. Ar trebui să fie în primele 80 de jucătoare ale lumii", a declarat George Cosac, cu câteva săptămâni în urmă.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și