Închide meniul

Sorana Cîrstea, înfrângere fără drept de apel în turul 2 de la Indian Wells! Sloane Stephens şi-a luat revanşa în faţa româncei

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 10 martie 2024, 8:58

Sorana Cîrstea, înfrângere fără drept de apel în turul 2 de la Indian Wells! Sloane Stephens şi-a luat revanşa în faţa româncei

Sorana Cîrstea, înfrângere fără drept de apel în turul 2 de la Indian Wells

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci / Profimedia

Sorana Cîrstea a suferit o înfrângere fără drept de apel în turul 2 de la Indian Wells! Cap de serie numărul 19, Cîrstea a intrat în turneu direct din turul secund, dar nu a putut să câştige vreun meci la Indian Wells.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ea a întâlnit-o pe Sloane Stephens, jucătoare care şi-a luat revanşa după înfrângerea din urmă cu o lună de la Doha, în Qatar.

Sorana Cîrstea, înfrângere fără drept de apel în turul 2 de la Indian Wells!

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea a fost învinsă de americanca Sloane Stephens, cu 6-0, 7-5, sâmbătă, în runda a doua a turneului WTA 1.000 de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 9.258.080 de dolari, potrivit agerpres.ro.

Cîrstea (33 ani, 22 WTA), cap de serie numărul 19, a cedat după o oră şi 20 de minute de joc.

Românca a pierdut fără drept de apel primul set, iar în actul secund a condus cu 5-4, dar apoi a pierdut trei ghemuri consecutive şi meciul.

Reclamă

Luna trecută, în prima rundă a turneului WTA 1.000 de la Doha (Qatar), Cîrstea o învingea pe Stephens cu 6-3, 6-2.

Cîrstea şi Stephens (30 ani, 44 WTA) sunt acum la egalitate în meciurile directe, 2-2.

Cîrstea, sfertfinalistă la ediţia de anul trecut, s-a ales acum cu un cec de 42.000 de dolari şi cu 35 de puncte WTA.

Reclamă 4 / 0/3

Iga Swiatek, în turul 3 de la Indian Wells. Elena Rybakina s-a retras

Iga Swiatek s-a calificat în turul 3 de la Indian Wells, dotat cu premii totale de 9.258.080 de dolari, după ce a învins-o vineri în două seturi, 6-3, 6-0, pe americanca Danielle Collins în turul 2 al competiţiei.

Swiatek, câştigătoarea din 2022, o va întâlni în turul 3 pe cehoaica Linda Noskova, care a trecut în două seturi, 6-3, 7-5, de italianca Camila Giorgi.

Rybakina (24 ani) făcea parte dintre favoritele turneului după victoria sa de anul trecut din finală contra belarusei Aryna Sabalenka. Ea a câştigat în an acest sezon trofeele la Brisbane (Australia) şi Abu Dhabi.

Rybakina a fost înlocuită pe tabloul principal de jucătoarea americană Kayla Day.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și