Închide meniul

Sorana Cîrstea, interviu pentru WTA după victoria superbă cu Caroline Garcia: „Scorul e puțin cam dur!”

Viviana Moraru Publicat: 25 martie 2023, 21:37

Sorana Cîrstea, interviu pentru WTA după victoria superbă cu Caroline Garcia: Scorul e puțin cam dur!”

Sorana Cîrstea, interviu pentru WTA după victoria cu Caroline Garcia

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci/ Profimedia

  • Sorana Cîrstea, interviu pentru WTA după victoria cu Caroline Garcia
  • Ce spune despre următoarea adversară

Sorana Cîrstea a acordat un interviu pentru site-ul celor de la WTA, după victoria cu Caroline Garcia, din turul doi de la Miami. Românca susține că este foarte mulțumită de jocul prestat până acum la turneul american, iar în privința victoriei cu jucătoarea din Franța, Cîrstea susține că scorul a fost puțin cam dur, anume 6-2, 6-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea o va întâlni pe Karolina Muchova, în optimile de la Miami. Cele două s-au mai întâlnit de două ori până acum, iar de fiecare data, românca a pierdut.

Sorana Cîrstea, interviu pentru WTA după victoria cu Caroline Garcia

Sorana Cîrstea susține că în victoria cu Caroline Garcia, cheia a reprezentat serviciul. De asemenea, românca a declarat că jucătoarea din Franța a fost foarte agresivă, iar în acest context a declarat că scorul este puțin cam dur.

Reclamă

De asemenea, Cîrstea a vorbit și despre următoarea sa adversară, Karolina Muchova. Românca este convinsă că meciul cu jucătoarea din Cehia va fi unul extrem de dificil, deoarece are o serie de rezultate bune în acest sezon.

„Cât de mulțumită ești cu performanța ta din meciul cu Garcia?

Reclamă

Sunt foarte mulțumită de cum am jucat. Aș putea spune că a fost mai ușor decât mă așteptam. Caro a jucat impresionant în ultimele luni, a devenit o jucătoare de top 5 WTA. Te aspecți mereu la bătălii grele. Am început bine meciul, am servit bine, am fost foarte solidă. A fost mai ușor decât în partida de la Indian Wells, dar cred că scorul nu reflectă realitatea din teren, e puțin cam dur.

Ai reușit să o scoți din zona de confort des. Ești mulțumită de cum ai abordat tactic partida?

Da, cu siguranță. Cheia azi a fost serviciul. M-am adaptat mai bine la vânt, pentru că acest factor contează foarte mult, aici, la Miami. Uneori vântul te determină să faci mai multe greșeli decât de obicei. În plus, la serviciu ai probleme când bate vântul puternic. Nu e o combinație ideală, dar sunt mulțumită de cum am jucat. Caro e foarte agresivă, dar mi-am spus înainte de meci că trebuie să lupt, că trebuie să rămân solidă independent ce se întâmplă. Nu m-am abătut de la plan și a dat rezultate.

Reclamă 4 / 0/3

În turul următor o vei întâlni pe Muchova, care e în formă mare. Cum vezi disputa cu ea?

A jucat grozav în ultima perioadă, cred că ne-am întâlnit acum câteva săptămâni la Dubai. A fost un meci foarte strâns și, deși am pierdut, am învățat multe din acea confruntare. Va fi o dispută foarte dificilă din nou, e o jucătoare de top 20, indiferent de locul pe care îl ocupă acum. Cred că e la acel nivel, chiar dacă poziția ocupată e mai slabă. Dar e mai slabă din cauza accidentărilor, jocul ei e unul de top. Voi încerca să mă concentrez pe jocul meu, să îmi respect planul și sper că voi face o partidă bună”, se arată în interviul acordat de Sorana Cîrstea, pentru site-ul WTA.

Sorana Cîrstea, surprinsă de modul prin care a învins-o pe Caroline Garcia

Sorana Cîrstea (74 WTA) a fost surprinsă de modul prin care a învins-o pe Caroline Carcia, în turul 2 de la Miami Open. Românca a avut prima reacţie după ce a învins-o în minimum de seturi pe jucătoarea aflată pe locul 4 WTA. „A fost mai uşor decât mă aşteptam!„, a spus Sorana.

„Voi fi foarte sinceră şi voi spune că, evident, sunt mulţumită. A fost mai uşor decât mă aşteptam. Să joci împotriva Carolinei… ea joacă incredibil, a ajuns în TOP 5. Te aştepţi să fie o bătălie. Cred că am început bine meciul, serveam bine. Astăzi a fost cu siguranţă mai uşor decât în precedenta întâlnire. Dar cred totuşi că scorul nu reflectă realitatea a ceea ce a fost în timpul meciului. Cred că a fost prea dur.

Cred că la acest meci cheia a fost serviciul. Este mult vânt aici şi provoacă mai multe greşeli decât în mod obişnuit. De asemenea suprafaţa este rapidă, mingile este grele, prin urmare combinaţia nu este ideală. Condiţiile cu siguranţă nu sunt uşoare. Dar sunt fericită de cum am jucat, ea este o adversară agresivă. Ştii că vei primi multe lovituri, dar trebuie să rămâi pe picioare şi să încerci să te ţii de plan„, a declarat Sorana Cîrstea, după meci.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Danielle Collins - Elena Rybakina e finala de la Miami
Tenis • 10:01
Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami
Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami
ATP • 9:05
Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Iga Swiatek, eliminată în optimile de la Miami
Tenis • 26 mart., 8:52
Iga Swiatek, eliminată în optimile de la Miami! Surpriză de proporţii în Florida. Iga a ratat Sunshine Double