Închide meniul

Sorana Cîrstea, surprinsă de modul prin care a învins-o pe Caroline Garcia: „A fost mai uşor decât mă aşteptam!”. Ce a spus despre meciul cu Karolina Muchova de la Miami Open

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 martie 2023, 8:59

Sorana Cîrstea, surprinsă de modul prin care a învins-o pe Caroline Garcia: „A fost mai uşor decât mă aşteptam!. Ce a spus despre meciul cu Karolina Muchova de la Miami Open

Sorana Cîrstea, surprinsă de modul în care a învins-o pe Caroline Garcia

Sorana Cîrstea s-a calificat în 16-imi la Miami Open / Profimediaimages

Sorana Cîrstea (74 WTA) a fost surprinsă de modul prin care a învins-o pe Caroline Carcia, în turul 2 de la Miami Open. Românca a avut prima reacţie după ce a învins-o în minimum de seturi pe jucătoarea aflată pe locul 4 WTA. „A fost mai uşor decât mă aşteptam!„, a spus Sorana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cîrstea s-a impus cu scorul de 6-2, 6-3, într-o oră şi 17 minute. Singura româncă rămasă în competiţie anunţă însă că rezultatul înregistrat nu reflectă ceea ce s-a întâmplat pe teren.

Sorana Cîrstea, surprinsă de modul prin care a învins-o pe Caroline Garcia

Cu 9 zile în urmă, la Indian Wells, Sorana a avut nevoie de set decisiv pentru a o învinge pe Caroline Garcia. S-a impus atunci cu mari emoţii, scor 6-4, 4-6, 7-5.

Voi fi foarte sinceră şi voi spune că, evident, sunt mulţumită. A fost mai uşor decât mă aşteptam. Să joci împotriva Carolinei… ea joacă incredibil, a ajuns în TOP 5. Te aştepţi să fie o bătălie. Cred că am început bine meciul, serveam bine. Astăzi a fost cu siguranţă mai uşor decât în precedenta întâlnire. Dar cred totuşi că scorul nu reflectă realitatea a ceea ce a fost în timpul meciului. Cred că a fost prea dur.

Cred că la acest meci cheia a fost serviciul. Este mult vânt aici şi provoacă mai multe greşeli decât în mod obişnuit. De asemenea suprafaţa este rapidă, mingile este grele, prin urmare combinaţia nu este ideală. Condiţiile cu siguranţă nu sunt uşoare. Dar sunt fericită de cum am jucat, ea este o adversară agresivă. Ştii că vei primi multe lovituri, dar trebuie să rămâi pe picioare şi să încerci să te ţii de plan„, a declarat Sorana Cîrstea, după meci.

Reclamă

Sorana Cîrstea o va întâlni, în 16-imile de finală, pe sportiva din Cehia Karolina Muchova, numărul 55 mondial.

Joacă grozav, este într-o formă bună. Cred că am jucat în urmă cu câteva săptămâni cu ea, la Dubai. A fost un meci foarte strâns. Am rămas cu multe din acel meci. Eu o cunosc, ea mă cunoaşte, dar cu siguranţă va fi un meci greu. Este într-o formă foarte bună. Este jucătoare care a fost în TOP 20. Va fi un meci foarte greu, dar şi eu joc bine. Fac lucrurile bune şi sunt fericită pentru ceea ce urmează„, a precizat Sorana.

Sorana Cîrstea şi-a asigurat un premiu de 55.770 de dolari şi 65 de puncte în clasamentul WTA.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, pe locul 25 WTA, după Indian Wells. Sorana Cîrstea a urcat 9 poziții

Simona Halep a ajuns pe locul 25 WTA, după turneul de la Indian Wells. După ce acces în sferturile de finală, Sorana Cîrstea are parte de o urcare de 9 locuri în ierarhia feminină.

Jucătoarea cel mai bine clasată din România continuă să fie Simona Halep, suspendată pentru dopaj, care a coborât de pe 19 pe 25, cu 1565 puncte.

După o urcare de patru locuri, Irina Begu este pe 34, cu 1288 puncte, iar Ana Bogdan a coborât de pe 57 pe 60, cu 956 puncte.

Gabriela Ruse a urcat două locuri şi este pe 145, cu 455 puncte. În Top 200 se mai află şi Irina Bara, care a coborât patru locuri, pe 197, cu 339 puncte.

La dublu, Gabriela Ruse a urcat un loc şi este pe 40, cu 1736 puncte, iar Monica Niculescu a coborât de pe 40 pe 43, cu 1600 puncte.

Lider în clasamentul WTA continuă să fie poloneza Iga Swiatek, urmată de belarusa Aryna Sabalenka şi de americanca Jessica Pegula.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și