Închide meniul

Sorana Cîrstea – Jelena Ostapenko 3-6, 6-3, 2-6. „Sori” a fost eliminată în turul al doilea al turneului de la Roma

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 mai 2023, 19:50 / Actualizat: 12 mai 2023, 21:02

Sorana Cîrstea – Jelena Ostapenko 3-6, 6-3, 2-6. „Sori a fost eliminată în turul al doilea al turneului de la Roma

Sorana Cîrstea, mesaj clar despre suspendarea Simonei Halep

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci/ Profimedia

Sorana Cîrstea – Jelena Ostapenko 3-6, 6-3, 2-6. Jucătoarea din România a fost eliminată în turul al doilea al turneului de 1000 de puncte WTA de la Roma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea a pierdut primul set, dar a revenit formidabil în al doilea şi a trimis meciul în set decisiv. Sorana Cîrstea nu a mai putut ţine ritmul în setul decisiv şi a părăsit turneul de la Roma în turul al doilea.

Ostapenko s-a impus cu scorul de 6-3, 3-6, 2-6, în două ore şi 14 minute. În setul decisiv, la 5-1 pentru Ostapenko, Sorana Cîrstea a salvat şase mingi de meci şi făcut break, atunci scorul devenind 5-2. Însă la game-ul următor, Ostapenko nu a mai ratat mingea de meci şi s-a impus în faţa româncei.

Pentru partiiciparea în turul doi, Sorana Cîrstea a obţinut 12.652 de euro şi 35 de puncte.

Pe tabloul principal la Roma s-au mai aflat Irina Begu, Ana Bogdan şi Gabriela Ruse, toate eliminate în turul doi.

Reclamă

Sorana Cîrstea – Jelena Ostapenko 3-6, 6-3, 2-6

Update: Sorana Cîrstea – Jelena Ostapenko 3-6, 6-3, 2-6. „Sori” a fost eliminată în turul al doilea al turneului de la Roma.

Update 19:15: Sorana Cîrstea a câştigat al doilea set. scor 6-3, şi a trimis meciul în decisiv.

Update 19:00: Sorana Cîrstea conduce cu 4-1 în setul al doilea!

Reclamă 4 / 0/3

Update 18:15: Sorana Cîrstea a pierdut primul set cu Ostapenko: 3-6.

Update: A început partida dintre Sorana Cîrstea şi Jelena Ostapenko.

Sorana Cîrstea a avut parte de un meci greu în primul tur de la Roma. Românca a avut nevoie de set decisiv pentru a o învinge pe Katie Volynets, ocupanta locului 102 WTA. Românca s-a impus cu scorul de 2-6, 6-3, 6-4.

De cealaltă parte, Jelena Ostapenko a avut parte de un prim tur liber la Roma, datorită clasamentului său, aceasta fiind locul 20 WTA.

Cele două jucătoare se află faţă în faţă pentru a treia oară în circuitul WTA. Ambele dueluri directe de până acum au fost câştigate de Ostapenko. Letona se impunea în 2017 la turneele de a Beijing şi US Open, Cîrstea fiind învinsă categoric în ambele meciuri, în două seturi.

Dacă va reuşi să se califice în turul trei de la Roma, Sorana Cîrstea s-ar putea duela cu învingătoarea duelului dintre Krejcikova şi Kovinic.

Ana Bogdan, eliminată şi ea la Roma! Românca a fost învinsă în decisiv de Caroline Garcia

Reclamă

Ana Bogdan a fost eliminată de la Roma. Ana Bogdan a fost învinsă de Caroline Garcia, ocupanta locului 4 WTA, cu 6-4, 3-6, 7-5.

Caroline Garcia a câştigat primul set, cu 6-4, dar românca a revenit şi a luat setul 2. Franţuzoaica şi-a adjudecat setul 3 cu 7-5.

Ana Bogdan a evoluat foarte bine pe parcursul partidei. În setul decisiv Ana Bogdan a servit pentru meci, conducând cu 5-4. Din păcate franţuzoaica a obţinut break-ul şi a câştigat ulterior partida, nemaicedând niciun game până la sfârşitul meciului.

În timpul jocului, Caroline Garcia a avut mai multe momente în care s-a enervat şi s-a certat pentru evoluţia ei.

Înfrângerea Anei Bogdan a venit după ce în aceeaşi zi, alte două românce, Irina Begu şi Gabriela Ruse, au părăsit turneul de la Roma.

Pentru accederea în turul 2 la Roma, Ana Bogdan va încasa 12.652 euro şi va primi 35 de puncte WTA.

Aryna Sabalenka și Jessica Pegula, OUT de la Roma

Aryna Sabalenka și Jessica Pegula sunt OUT de la Roma. Ocupantele locurilor 2 și 3 WTA au fost eliminate încă din turul 2 al competiției de categorie WTA 1000.

Sabalenka a fost învinsă de americanca Sofia Kenin, scor 7-6 (4), 6-2, într-o oră şi 38 de minute. Kenin ocupă locul 134 în clasamentul mondial.

Pegula a pierdut în faţa compatrioatei sale Taylor Townsend, scor 6-2, 3-6, 6-3. Townsend este numărul 168 mondial.

Favoritele 2 şi 3 au jucat la Roma direct în turul doi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 2-1! Alexandru Băluţă a dat lovitura! Roş-albaştrii, la doar câteva minute de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare Vezi toate știrile
Citește și