Închide meniul

Sorana Cîrstea, prima reacție după ce a fost eliminată de Aryna Sabalenka de la Madrid: „Face parte din joc!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 aprilie 2023, 14:02

Sorana Cîrstea, prima reacție după ce a fost eliminată de Aryna Sabalenka de la Madrid: Face parte din joc!”

Mesajul postat de Sorana Cîrstea, după ce a fost eliminată de la Roma

Sorana Cîrstea, în timpul turneului de la Miami / Profimedia Images

Sorana Cîrstea a oferit prima reacție după ce a fost eliminată de Aryna Sabalenka, din turul doi de la Madrid. Românca a recunoscut faptul că bielorusa, ocupanta locului 2 WTA, a prestat un joc mai bun, însă susține că părăsește capitala Spaniei cu zâmbetul pe buze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea a pierdut categoric duelul din turul doi, de la turneul de 1000 de puncte WTA de la Madrid. Aryna Sabalenka a învins-o pe româncă cu scorul de 6-4, 6-3, luându-și astfel revanșa după partida pierdută în sferturile de la Miami, din urmă cu o lună.

Sorana Cîrstea, prima reacție după ce a fost eliminată de Aryna Sabalenka de la Madrid

Sorana Cîrstea nu s-a declarat dezamăgită de rezultatul obținut în fața Arynei Sabalenka, recunoscând faptul că bielorusa i-a fost superioară în duelul din turul doi de la Madrid.

Românca susține că astfel de momente fac parte din joc, și ca urmare, părăsește Madridrul cu „zâmbetul pe față”.

„Uneori, adversarul este mai bun decât tine într-o zi. Face parte din joc. Încă iubesc Madridul și îl părăsesc cu zâmbetul pe față”, se arată în mesajul transmis de Sorana Cîrstea, pe contul oficial de Instagram.

Reclamă

Sorana Cîrstea a fost recompensată cu 35 de puncte WTA, pentru prezența în turul doi de la Madrid. Românca a primit și puțin peste 17.000 de euro.

Singurele românce rămase pe tabloul principal de la Madrid sunt Irina Begu, calificată în turul trei, acolo unde se va duela cu Shelby Rogers, și Jaqueline Cristina, care va evolua în turul secund astăzi, împotriva Anastasiei Potapova.

Pentru Sorana Cîrstea urmează turneul de la Roma, de asemenea cotat la 1000 de puncte WTA. Competiția din capitala Italiei se va desfășura în perioada 8 – 21 mai. Ulterior, românca va lua startul la al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros, care se va desfășura în perioada 28 mai – 11 iunie.

Reclamă 4 / 0/3

Sorana Cîrstea, înfrângere categorică în fața Arynei Sabalenka

Sorana Cîrstea (33 ani, 44 WTA) a fost învinsă de bielorusa Arina Sabalenka (24 ani, 2 WTA), a doua favorită, cu 6-4, 6-3, după o oră şi 22 de minute. Sabalenka a încheiat cu 7 aşi, fiind condusă doar de două ori, cu 4-3 în primul set şi cu 1-0 în actul secund.

Cîrstea o învinsese recent pe Sabalenka, în sferturi la Miami (hard), cu 6-4, 6-4.

Și Ana Bogdan (30 ani, 61 WTA) a fost eliminată de la Madrid. Aceasta a fost întrecută de americanca Shelby Rogers (30 ani, 38 WTA), 6-2, 6-2, după o oră şi 19 minute.

Românca o învinsese pe Rogers în februarie, în turul secund la Dubai, cu 7-6 (7/3), 6-3, în singurul duel anterior.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și