Închide meniul
Foto

Sorana Cîrstea, prima reacție după ce s-a retras din turneul de la Linz. „Medicii m-au sfătuit să nu intru pe teren!” Ce urmează pentru româncă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 noiembrie 2021, 19:36 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 9:25

Sorana Cîrstea, prima reacție după ce s-a retras din turneul de la Linz. „Medicii m-au sfătuit să nu intru pe teren!” Ce urmează pentru româncă

Sorana Cîrstea, după accidentarea de la Linz

Profimediaimages

Jucătoarea Sorana Cîrstea, în social media, că are o ruptură la un muşchi al gambei, acesta fiind motivul pentru care s-a retras de la turneul de la Linz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea, prima reacție după ce s-a retras din turneul de la Linz

“Din cauza unei accidentări pe care am suferit-o în urmă cu două zile la antrenament aici la Linz, trebuie să mă retrag de la unul dintre turneele mele preferate. RMN-ul a relevat o ruptură la muşchiul gambei, astfel că medicii m-au sfătuit să nu intru pe teren. Ăsta este sportul şi asta e viaţa, dar eu abordez fiecare provocare cu verticalitate şi cu capul sus. Este timpul să mă recuperez şi să devin mai puternică pentru 2022!?, a scris Cîrstea pe Facebook şi pe Instagram Stories.

Duminică, organizatorii turneului de la Linz au anunţat retragerea Soranei Cîrstea din cauza unei accidentări la un picior şi faptul că în locul acestei sportive pe tabloul principal a ajuns Jaqueline Cristian.

Simona Halep și Emma Răducanu, pe tabloul principal la Linz

Simona Halep are liber în prima rundă, astfel că va intra în competiție din turul al doilea. Primul adversar al româncei este Aliaksandra Sasnovich, cea care i-a administrat campioanei noastre o înfrângere greu de digerat, în urmă cu o lună.

Halep are șansa de a-și lua revanșa pentru eșecul suferit în fața lui Sasnovich la Indian Wells. A cedat atunci în două seturi, scor 5-7, 4-6, în turul trei al competiției din Statele Unite.

Reclamă

La Linz participă și Emma Răducanu, britanica cu origini românești care a câștigat US Open. Ea se va duela în primul meci cu chinezoaica Xinyu Wang. Simona Halep se poate întâlni cu Emma Răducanu în finala turneului.

Sorana Cîrstea ar fi într-o relație cu fiul lui Ion Țiriac

Din ultimele zvonuri apărute, Sorana Cîrstea își face planuri de nuntă cu fiul lui Ion Țiriac. Jucătoarea de tenis ar fi într-o relație cu fiul miliardarului încă din 2017.

Cei doi s-ar fi logodit și sunt tot mai multe voci care anunță că aceștia ar urma să facă pasul cel mare. De altfel, Ion Ion Țiriac nu s-a mai ferit și a încurajat-o public pe frumoasa jucătoare de tenis.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de a debuta la Wimbledon 2021, „Sori” a postat, pe contul ei de Instagram, o imagine dintr-un meci jucat pe iarba londoneză. „Am revenit în starea de Wimbledon„, a transmis jucătoarea de 31 de ani.

Printre primii care au comentat a fost chiar fiul miliardarului Ion Ţiriac. „Câștigătorii nu pierd niciodată, ci învață și continuă… indiferent ce se întâmplă, tu ești puternică. Noi suntem mai mult decât mândri, chiar dacă soarele strălucește sau dacă plouă„, a reacționat acesta.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și