Închide meniul

Sorana Cîrstea s-a retras din turneul de la Charleston! Anunțul organizatorilor americani

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 31 martie 2023, 11:05

Sorana Cîrstea s-a retras din turneul de la Charleston! Anunțul organizatorilor americani

Sorana Cîrstea s-a retras din turneul de la Charleston

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci / Profimedia Images

Sorana Cîrstea s-a retras din turneul de la Charleston, programat în perioada 3-9 aprilie. Organizatorii turneului american au confirmat faptul că românca nu va participa la competiția de 500 de puncte, care se desfășoară pe zgură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea este calificată în semifinalele turneului de 1000 de puncte de la Miami, acolo unde se va duela cu Petra Kvitova pentru un loc în finală. Meciul româncei va fi în format live text, pe AS.ro, după ora 22:00.

Sorana Cîrstea s-a retras din turneul de la Charleston

Organizatorii turneului de la Charleston au confirmat faptul că Sorana Cîrstea s-a retras de la turneul american. Românca a luat această decizie ca urmare a faptului că a bifat multe meciuri în această perioadă, după sfertul de finală de la Indian Wells, și semifinalele de la Miami.

Cîrstea ar fi vrut să mai rămână în SUA, pentru a-și începe acolo sezonul de zgură, la turneul de la Charleston. Astfel, românca ar putea reveni pe teren la turneul de la Stuttgart, programat în perioada 17-23, sau la turneul de 1000 de puncte de la Madrid, ce va debuta pe 25 aprilie.

Reclamă

Sorana Cîrstea traversează cea mai bună perioadă din carieră. Românca a avut un parcurs fabulos la turneele americane de 100 de puncte. La Indian Wells, românca a fost eliminată în sferturi de liderul WTA, Iga Swiatek, iar la următoarea competiție, Miami, „Sori” a ajuns până în penultimul act.

Sorana Cîrstea nu a evoluat nici anul trecut la Charleston. Ultima dată când românca a evoluat la turneul american a fost în 2014, atunci când pierdea în primul tur cu Pereira.

Sorana Cîrstea și-a făcut planul înaintea confruntării cu Petra Kvitova, din semifinalele de la Miami

Sorana Cîrstea și-a făcut planul înaintea confruntării cu Petra Kvitova, din semifinalele turneului de la Miami. Românca susține că o cunoaște extrem de bine pe viitoarea sa adversară, deoarece s-au mai întâlnit de 10 ori în circuitul WTA. „Sori” susține că va încerca să practice un joc solid, pentru a o surprinde pe jucătoarea din Cehia.

Reclamă 4 / 0/3

Sorana Cîrstea susține că îi cunoaște jocul perfect Petrei Kvitova, după cele 10 întâlniri directe din circuitul WTA. Românca susține că va încerca să fie inteligentă pe teren, pentru a o putea surprinde pe jucătoarea din Cehia.

„Ne cunoaștem foarte bine, atât eu, cât și ea. Cred că ne știm jocul pe dinafară. Va fi interesant, va trebui să fiu inteligentă, să joc solid, dar în același timp să o surprind. Va fi o oportunitate frumoasă și un meci de un nivel ridicat”, a declarat Sorana Cîrstea, pentru digisport.ro.

De asemenea, Cîrstea a vorbit și despre jocul ei din această perioadă. Românca susține că s-a îmbunătățit foarte mult din punct de vedere mental, motiv pentru care a a ajuns în semifinalele turneului de 1000 de puncte de la Miami.

„Sunt o jucătoare mult mai bună în momentul de față, mai completă. Sunt mult mai bine și din punct de vedere fizic. Cred că mentalul diferă foarte mult.

Sunt mult mai matură acum. Am o altă liniște, o altă viziune asupra lucrurilor. Mă bucură că după atâta timp am reușit să îmbunătățesc și să mă autodepășesc mereu”, a mai spus Sorana Cîrstea, pentru aceeași sursă menționată mai sus.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și