Închide meniul

Sorana Cîrstea și-a făcut planul înaintea confruntării cu Petra Kvitova, din semifinalele de la Miami: „Ne știm jocul pe dinafară!”

Viviana Moraru Publicat: 31 martie 2023, 9:19

Sorana Cîrstea și-a făcut planul înaintea confruntării cu Petra Kvitova, din semifinalele de la Miami: Ne știm jocul pe dinafară!”

Sorana Cîrstea și-a făcut planul înaintea confruntării cu Petra Kvitova, din semifinalele de la Miami

Sorana Cîrstea, într-un meci de la Miami / Profimedia Images

  • Sorana Cîrstea și-a făcut planul înaintea meciului cu Petra Kvitova
  • Ce spune românca despre viitoarea sa adversară

Sorana Cîrstea și-a făcut planul înaintea confruntării cu Petra Kvitova, din semifinalele turneului de la Miami. Românca susține că o cunoaște extrem de bine pe viitoarea sa adversară, deoarece s-au mai întâlnit de 10 ori în circuitul WTA. „Sori” susține că va încerca să practice un joc solid, pentru a o surprinde pe jucătoarea din Cehia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea – Petra Kvitova, duelul din semifinalele turneului de 1000 de puncte de la Miami, va fi în format live text, pe AS.ro, după ora 22:00.

Sorana Cîrstea și-a făcut planul înaintea confruntării cu Petra Kvitova, din semifinalele de la Miami

Sorana Cîrstea susține că îi cunoaște jocul perfect Petrei Kvitova, după cele 10 întâlniri directe din circuitul WTA. Românca susține că va încerca să fie inteligentă pe teren, pentru a o putea surprinde pe jucătoarea din Cehia.

Reclamă

„Ne cunoaștem foarte bine, atât eu, cât și ea. Cred că ne știm jocul pe dinafară. Va fi interesant, va trebui să fiu inteligentă, să joc solid, dar în același timp să o surprind. Va fi o oportunitate frumoasă și un meci de un nivel ridicat”, a declarat Sorana Cîrstea, pentru digisport.ro.

De asemenea, Cîrstea a vorbit și despre jocul ei din această perioadă. Românca susține că s-a îmbunătățit foarte mult din punct de vedere mental, motiv pentru care a a ajuns în semifinalele turneului de 1000 de puncte de la Miami.

Reclamă

„Sunt o jucătoare mult mai bună în momentul de față, mai completă. Sunt mult mai bine și din punct de vedere fizic. Cred că mentalul diferă foarte mult.

Sunt mult mai matură acum. Am o altă liniște, o altă viziune asupra lucrurilor. Mă bucură că după atâta timp am reușit să îmbunătățesc și să mă autodepășesc mereu”, a mai spus Sorana Cîrstea, pentru aceeași sursă menționată mai sus.

Reacția Petrei Kvitova, înaintea semifinalei cu Sorana Cîrstea, de la Miami

Reacția Petrei Kvitova, înaintea semifinalei cu Sorana Cîrstea, din turneul de 1000 de puncte de la Miami, nu a întârziat să apară. Imediat după victoria din sferturi, cu Alexandrova, jucătoarea din Cehia a vorbit despre duelul cu românca, din penultimul act.

Reclamă 4 / 0/3

Petra Kvitova s-a arătat bucuroasă de faptul că se va duela cu Sorana Cîrstea pentru un loc în finală. Jucătoarea din Cehia susține că s-a antrenat cu românca la startul turneului, și este convinsă că duelul din semifinale va fi unul frumos, între două sportive trecute de 30 de ani.

E plăcut să joci împotriva cuiva care este într-o formă bună, deci va fi un meci excelnet, cu siguranță. Am dat deja câteva bătălii cu ea de-a lungul anilor. Ne-am antrenat aici înainte ca turneul să înceapă, de asemenea.

E drăguț, trebuie să o spun, ca cineva peste 30 de ani să joace atât de bine. E plăcut. Mă bucur pentru Sorana, pentru cum joacă, pentru seria bună pe care o are. Cu siguranță va fi plăcut să o înfrunt!”, a declarat Petra Kvitova, într-un interviu pentru wtatennis.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Iga Swiatek, eliminată în optimile de la Miami
Tenis • 26 mart., 8:52
Iga Swiatek, eliminată în optimile de la Miami! Surpriză de proporţii în Florida. Iga a ratat Sunshine Double
Sorana Cîrstea - Danielle Collins LIVE SCORE
Tenis • 26 mart., 0:40
Sorana Cîrstea – Danielle Collins 3-6, 2-6. „Sori” a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Kim Clijsters, verdict în schimbul dur de replici dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
WTA • 25 mart., 12:03
Kim Clijsters, verdict în schimbul dur de replici dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Situaţia este complet diferită!”