Închide meniul

Sorana Cîrstea se menține pe locul 22 WTA, înainte de Indian Wells! Pe ced locuri se clasează celelalte românce

Viviana Moraru Publicat: 4 martie 2024, 11:15

Reclamă
Sorana Cîrstea se menține pe locul 22 WTA, înainte de Indian Wells! Pe ced locuri se clasează celelalte românce

Sorana Cîrstea se menține pe locul 22 WTA, înainte de Indian Wells

Sorana Cîrstea, în timpul turneului de la Doha / Profimedia

Sorana Cîrstea se menține pe locul 22 WTA, înainte de Indian Wells. „Sori” continuă să fie cea mai bine clasată româncă, conform clasamentului dat publicităţii luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea se pregătește să ia startul la turneul de 1000 de puncte WTA, anume Indian Wells. Românca a avut un parcurs remarcabil în 2023, ajungând până în sferturi.

Sorana Cîrstea se menține pe locul 22 WTA, înainte de Indian Wells

Cîrstea se menţine pe locul 22, cu 2223 de puncte. Şi Ana Bogdan este în menţinere, pe locul 65 şi are 1044 puncte.

Jaqueline Cristian a coborât 7 locuri şi este pe 82, cu 871 puncte.

Dincolo de top 100, Irina Begu a coborât patru locuri, ea fiind acum pe 122, cu 631 de puncte.

Reclamă

În top 200 mai sunt Gabriela Ruse (coborâre 15 locuri, până pe 171, cu 436 de puncte), Irina Bara (urcare de un loc până pe 175, cu 430 de puncte) şi Miriam Bulgaru (urcare un loc până pe 193, cu 400 puncte).

În fruntea clasamentului se află în continuare poloneza Iga Swiatek, cu 10.105 de puncte, urmată de belarusa Aryna Sabalenka, cu 8725 puncte, iar pe trei se află Coco Gauff, cu 6975 de puncte.

Sorana Cîrstea, după înfrângerea din semifinalele de la Dubai

Sorana Cîrstea a oferit prima reacţie după înfrângerea din semifinalele de la Dubai. Românca a ratat şansa de a se califica în ultimul act, după ce Jasmine Paolini s-a impus cu 6-2, 7-6, după aproape două ore de joc.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, Sorana Cîrstea a ratat şi şansa se a intra în Top 15 pentru prima oară în carieră. Ea ocupă locul 22 WTA în acest moment, dar poate coborî o poziţie, dacă în finală se va impune Kalinskaya.

După meciul cu Paolini, Sorana Cîrstea a recunoscut că înfrângerea în faţa jucătoarei din Italia a fost una dureroasă, dar priveşte cu optimism perioada următoare şi se pregăteşte intens pentru turneele de la Indian Wells şi Miami.

„A fost o înfrângere dureroasă seara trecută, dar săptămâna a fost bună per total. Trebuie să continuăm să muncim din greu. Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere, ca întotdeauna”, a scris Sorana Cîrstea, pe contul de Instagram.

În urmă cu un an, Sorana Cîrstea a avut un Sunshine Double de excepţie. La Indian Wells, românca a ajuns până în sferturile de finală, în timp ce la Miami a jucat semifinale.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și