Închide meniul

Sorana Cîrstea şi-a anunţat prezenţa la turneul de la Miami, după eliminarea de la Indian Wells! Mesajul postat de româncă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 martie 2023, 12:47

Sorana Cîrstea şi-a anunţat prezenţa la turneul de la Miami, după eliminarea de la Indian Wells! Mesajul postat de româncă

Sorana Cîrstea şi-a anunţat prezenţa la turneul de la Miami

Sorana Cîrstea, într-un meci la Indian Wells/ Profimedia

Sorana Cîrstea şi-a anunţat prezenţa la turneul de la Miami, după ce a fost eliminată în sferturile turneului de la Indian Wells. Românca a postat acesta anunţ pe contul oficial de socializare, la care a mai adăugat faptul că cele două săptămâni petrecute la Indian Wells au fost de excepţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea a avut un parcurs extrem de bun la ediţia din acest an de la Indian Wells. Românca de pe locul 83 WTA a ajuns până în sferturi, fiind eliminată de liderul mondial, Iga Swiatek, în minimum de seturi.

Sorana Cîrstea şi-a anunţat prezenţa la turneul de la Miami

Sorana Cîrstea nu are timp de odihnă. După Indian Wells, românca a început deja pregătirile pentru următorul turneu, care se va desfăşura tot în America, mai exact la Miami.

„Mulțumesc, Indian Wells. Două săptămâni minunate. Următoarea oprire: Miami”, se arată în mesajul postat de Cîrstea, pe contul oficial de Instagram, mesaj prin care se confirmă faptul că românca va paticipa la Miami, în următoarea săptămână.

Sorana Cîrstea şi-a anunţat prezenţa la Miami
Sorana Cîrstea şi-a anunţat prezenţa la Miami/ Instagram Sorana Cîrstea

Turneul de la Miami se desfăşoară în perioada 21 martie – 2 aprilie, iar cel mai bun rezultat al Soranei Cîrstea la această competiţie datează din 2013, atunci când românca era eliminată în optimi. În sezonul precedent, Cîrstea a ajuns până în turul al doilea, atunci când era eliminată de Shuai Zhang, în minimum de seturi.

Reclamă

Premiile totale ale turneului de la Miami sunt în valoare de 8.800.000 de dolari. Românca şi-a asigurat de asemenea, după sfertul bifat la Indian Wells, un cec în valoare de peste 180.000 de dolari.

Sorana Cîrstea a făcut un salt important în clasamentul WTA, după parcursul de la Indian Wells

Sorana Cîrstea a făcut un salt important în clasamentul WTA, după parcursul de la Indian Wells. Românca s-a descurcat excelent și a reușit să ajungă până în sferturile de finală ale turneului american.

Sorana Cîrstea a fost învinsă de Iga Swiatek, scor 2-6, 3-6, însă a reușit să avanseze în clasamentul WTA.

Reclamă 4 / 0/3

Deși nu a avut replică în fața polonezei Swiatek, românca a făcut meciuri foarte bune la turneul din California. Înainte de înfrângerea cu liderul mondial, Sorana Cîrstea a învins-o pe Caroline Garcia, locul 5 mondial.

Concret, grație turneului foarte bun, Sorana Cîrstea a urcat 9 poziții: de pe locul 83 până pe locul 74 în ierarhia WTA. Mai mult decât atât, Totodată, sportiva noastră și-a asigurat 184.465 de dolari și 215 puncte în clasamentul WTA pentru parcursul de la Indian Wells. Cea mai bine clasată românca rămâne Simona Halep. Dubla câștigătoare de Grand Slam ocupă locul 19 WTA, deși este în continuare suspendată.

La această ediție a turneului californian, Sorana Cîrstea și-a depășit performanțele anterioare, ajungând în sferturile de finală. În 2022, Sori atingea optimile, fiind eliminată de Simona Halep, care o învingea cu 6-1, 6-4.

Recomandări
  • Sorana Cîrstea şi-a anunţat prezenţa la Miami
  • Săptămâna mega-finalei America Express, de duminică 19 Martie, până duminică 26 Martie. Duminică 20.00, Luni, Marți, Miercuri 20.30 și Duminică 20.00 doar pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și