Închide meniul

Sorana Cîrstea, victorie categorică în turul doi de la Miami! A învins-o fără drept de apel pe Sloane Stephens

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 martie 2024, 23:29

Sorana Cîrstea, victorie categorică în turul doi de la Miami! A învins-o fără drept de apel pe Sloane Stephens

Sorana Cîrstea, victorie categorică în turul doi de la Miami

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci/ Profimedia

Sorana Cîrstea a obţinut o victorie categorică în turul doi de la Miami. Românca de pe locul 24 WTA nu i-a dat nicio şansă lui Sloane Stephens şi a învins-o cu scorul de 6-2, 6-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În turul al treilea de la Miami, Sorana Cîrstea se va duela cu Daria Kasatkina, a 10-a favorită a turneului din Florida.

Sorana Cîrstea, victorie categorică în turul doi de la Miami

Meciul Soranei Cîrstea a fost sâmbătă întrerupt de ploaie, la scorul de 5-2 pentru româncă. Partida s-a reluat duminică, iar „Sori” a mai cedat un singur game în duelul cu Sloane Stephens.

Sorana Cîrstea şi-a luat astfel revanşa în faţa lui Sloane Stephens, după ce americanca s-a impus în duelul din turul al doilea de la Indian Wells, din acest an, în două seturi, scor 6-0, 7-5.

Sorana Cîrstea şi Daria Kasatkina s-au mai întâlnit de trei ori, „Sori” pierzând de două ori. În acest an, cele două s-au duelat în sferturile turneului din Abu Dhabi, iar rusoaica s-a impus cu 6-2, 6-0.

Reclamă

Sorana Cîrstea a câştigat partida din turul trei de la Ronald Garros, din 2021, iar prima confruntare directă, din 2018, de la Madrid, a fost câştigată de Kasatkina în două seturi.

Daria Kasatkina este fosta elevă a noului antrenor al Simonei Halep, Carlos Martinez. „Simo” a anunţat că va începe colaborarea cu antrenorul iberic, imediat după înfrângerea suferită în primul tur de la Miami.

Sorana Cîrstea este singura româncă rămasă pe tabloul principal de la Miami, după ce Simona Halep, Jaqueline Cristian şi Ana Bogdan au fost eliminate.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep avea o cotă mai bună decât a Soranei Cîrstea, înaintea turneului de la Miami

Simona Halep a „surclasat-o” pe Sorana Cîrstea, atunci când a venit vorba de cotele pe care cele două le au la câştigarea turneului de la Miami, primul pentru Simo, după revenirea în circuit.

Simona Halep a fost considerată a cincea favorită la câştigarea trofeului de la Miami, ceea ce reprezintă cu siguranţă o surpriză din partea bookmakerilor, ţinând cont că Simo nu a mai jucat un meci oficial de la US Open 2022, înaintea participării la turneul din Florida. Chiar şi aşa, ea are o cotă de 3 ori mai mică decât a Soranei Cîrstea.

Simo a avut o cotă 25 la adjudecarea titlului, Iga Swiatek fiind principala favorită (2.55). Aryna Sabalenka are o cotă de 7, Elena Rybakina (9) şi Coco Gauff fiind în faţa Simonei, la acest capitol. Pe de altă parte, Simo o „surclasează” pe Sorana Cîrstea, care are o cotă de 75 la ridicarea trofeului de la Miami.

Simona Halep a fost învinsă însă în primul tur de la Miami. Românca a cedat în trei seturi în duelul cu Paula Badosa.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și