Închide meniul

„Tragere de coşmar!” Americanii au reacţionat după ce Simona Halep şi-a aflat prima adversară la revenirea în tenis

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 martie 2024, 11:04

„Tragere de coşmar! Americanii au reacţionat după ce Simona Halep şi-a aflat prima adversară la revenirea în tenis

Americanii au reacţionat după ce Simona Halep şi-a aflat prima adversară la revenirea în tenis

Simona Halep, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Americanii au reacţionat după ce Simona Halep şi-a aflat prima adversară la revenirea în tenis. Halep va juca în primul tur cu Paula Badosa, urmând ca în al doilea tur să dea piep cu campioana de la Australian Open, Aryna Sabalenka.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep revine în tenis după suspendareadin cauza dopajului la turneul de la Miami. Simona va juca în primul tur cu Paula Badosa.

Americanii au reacţionat după ce Simona Halep şi-a aflat prima adversară la revenirea în tenis

Tragere de coșmar pentru Simona Halep. Din nefericire pentru Halep, nu a avut deloc noroc la tragerea la sorți, pentru că va juca împotriva fostei număr 2 mondial Badosa și apoi, eventual, cu deținătoarea titlului de la Australian Open, Sabalenka”, au scris cei de la tennisworldusa.org

Simona Halep o „surclasează” pe Sorana Cîrstea, la Miami. Decizia specialiştilor, înainte de turneu

Simona Halep o „surclasează” pe Sorana Cîrstea, atunci când vine vorba de cotele pe care cele două le au la câştigarea turneului de la Miami, primul pentru Simo, după revenirea în circuit.

Simona Halep e considerată a cincea favorită la câştigarea trofeului de la Miami, ceea ce reprezintă cu siguranţă o surpriză din partea bookmakerilor, ţinând cont că Simo nu a mai jucat un meci oficial de la US Open 2022. Chiar şi aşa, ea are o cotă de 3 ori mai mică decât a Soranei Cîrstea.

Reclamă

De aceea, faptul că Simona este a cincea favorită a turneului este o surpriză din partea specialiştilor. Simo are cotă 25 la adjudecarea titlului, Iga Swiatek fiind principala favorită (2.55).

Aryna Sabalenka are o cotă de 7, Elena Rybakina (9) şi Coco Gauff fiind în faţa Simonei, la acest capitol. Pe de altă parte, Simo o „surclasează” pe Sorana Cîrstea, care are o cotă de 75 la ridicarea trofeului de la Miami.

Paula Badosa, adversara Simonei Halep de la Miami, trece printr-o perioadă cruntă a carierei

Paula Badosa, adversara Simonei Halep de la Miami, trece printr-o perioadă cruntă a carierei. Iberica a fost numărul 2 mondial în 2022, dar ultimele luni au fost un calvar pentru iubita lui Stefanos Tsitsipas.

Reclamă 4 / 0/3

Paula Badosa şi Simona Halep se vor întâlni în primul tur de la Miami, duelul fiind unul dintre două jucătoare cu mari probleme în ultima perioadă, una în care Simo a lipsit în urma suspendării pentru dopaj, iar Paula a fost chinuită de o accidentare.

Problemele pentru Badosa, actualul număr 73 WTA, au început la Wimbledon 2023 şi au continuat la US Open, turneu de la care a fost obligată să se retragă. Jucătoarea de 26 de ani anunţa atunci câ nu va mai juca restul sezonului.

Din păcate pentru ea, nici 2024 nu e un an cu noroc, cel puţin nu prima parte a lui. Aceeaşi problemă la spate a pus-o în situaţia de a se retrage la Hua Hin şi Dubai, asta după ce câştigase două dueluri în primul Grand Slam al anului, la Australian Open. La Dubai, aceasta a clacat şi a plâns pe teren. În 2024, Badosa a disputat doar nouă meciuri, înregistrând patru victorii şi cinci înfrângeri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și