Închide meniul

Tragerea la sorţi de la Australian Open 2021! Simona Halep – Lizette Cabrera în primul tur. Duel românesc: Țig – Cîrstea. Cu cine joacă Buzărnescu, Ana Bogdan și Begu

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 februarie 2021, 4:00

Tragerea la sorţi de la Australian Open 2021! Simona Halep – Lizette Cabrera în primul tur. Duel românesc: Țig – Cîrstea. Cu cine joacă Buzărnescu, Ana Bogdan și Begu

Profimediaimages

Simona Halep îşi va afla adversara din primul tur de la Australian Open

  • Cinci jucătoare din România, pe tabloul principal
  • Australian Open se dispută între 8 şi 21 februarie

Update 07.50: Și celelalte românce și-au aflat primele adversare de la Australian Open. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • Patricia Țig – Sorana Cîrstea
  • Irina Begu – Nina Stojanovic
  • Ana Bogdan – Danielle Collins
  • Mihaela Buzărnescu – Bianca Andreeescu

Update 07:40: Simona Halep – Lizette Cabrera este meciul din primul tur de la Australian Open 2021 pentru campioana noastră. Cabrera ocupă locul 235 WTA și a primit un wild card. 

Update 5 februarie 07:30: Traseu infernal pentru Simona Halep la Australian Open. În optimi ar urma să o întîlnească pe Iga Swiatek, iar în sferturi poate da peste Serena Williams. Simona este pe aceeași jumătate de tablou cu Serena Williams, Naomi Osaka, Petra Kvitova, Bianca Andreescu, Garbine Muguruza.

Reclamă

Update 5 februarie: A început tragerea la sorți a tabloului de la Australian Open 2021. 

Update 09:00: Tragerea la sorţi a tablourilor principale de la Australian Open 2021 a fost amânată pentru vineri, după cazul de Covid-19 apărut. Chiar şi aşa, preşedintele Federaţiei australiene, Craig Tiley, susţine că turneul va începe luni, 8 februarie, după cum a fost programat. 

Reclamă

"Avem toată încrederea că Australian Open se va disputa şi că va începe luni, aşa cum a fost programat. Nu avem de gând să schimbăm datele", susţine Tiley. 

Ştirea iniţială

Patricia Ţig (56 WTA), Sorana Cîrstea (71 WTA), Irina Begu (78 WTA) şi Ana Bogdan (92 WTA) sunt celelalte jucătoare din România care aşteaptă cu nerăbdare să descopere ce adversare vor avea în manşa inaugurală. În competiţia masculină nu avem niciun reprezentant. 

Reclamă 4 / 0/3

LIVE TEXT TRAGERE LA SORŢI AUSTRALIAN OPEN 2021

Simona Halep a jucat deja trei meciuri în Australia. La Gippsland Trophy le-a învins în minimumn de seturi pe Anastasia Potapova (6-4, 6-4) şi Laura Siegemund (6-2, 6-4). Victoria cu ocupanta locului 51 WTA a mulţumit-o pe campioana nostră.

"Sunt foarte fericită de nivelul jocului meu. La început de sezon niciodată nu este uşor, trebuie să-mi găsesc ritmul. Mă simt din ce în ce mai bine. Sunt un pic morocănoasă, trebuie să recunosc, dar mâine e o altă zi şi sper să joc mai bine. În afara rezultatelor, îmi doresc să evoluez mai bine", a declarat Simona Halep la conferinţa de presă.

Chiar dacă a stat 14 zile în izolare, Simo este mulţumită de condiţiile pe care le-a găsit la Melbourne. Pandemia a dat peste cap şi meciurile de la Gippsland Trophy, dar Halep este surprinsă de cât de relaxaţi sunt australienii.

"Am avut şansa numai sâmbătă să ies puţin să mă plimb prin oraş. Am văzut atât de mulţi oameni, am fost fericită! În toate oraşele din Europa străzile sunt aproape goale. A fost un sentiment plăcut să văd că oamenii sunt relaxaţi şi că puţin poartă mască de protecţie. M-am întors la viaţa normală aici şi mă bucur de aceste momente. 

Noi nu mai suntem în lockdown, am fost câteva luni anul trecut. Măştile de protecţie sunt obligatorii peste tot. Restaurantele tocmai s-au deschis, au fost închise tot anul. Viaţa nu este uşoară acasă, dar vreau să o iau aşa cum este, tuturor ne este greu. Nu mă plâng, vreau să văd doar părţile pozitive", a mai spus Simona.

Campioană la Roland Garros (2018) şi la Wimbledon (2019), Simona Halep nu a reuşit încă să ridice deasupra capului şi trofeul de la Australian Open. Cel mai aproape a fost în 2018, când a pierdut finala cu Caroline Wozniacki.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit
WTA • 28 mart., 16:59
Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024