Închide meniul

Transylvania Open 2021 | Ana Bogdan s-a calificat în turul al doilea, acolo unde o așteaptă pe Emma Răducanu pentru un meci de vis. Alexandra Ignatik și Andreea Prisăcariu, eliminate

Antena Sport Publicat: 25 octombrie 2021, 14:21 / Actualizat: 25 octombrie 2021, 21:27

Reclamă
Transylvania Open 2021 | Ana Bogdan s-a calificat în turul al doilea, acolo unde o așteaptă pe Emma Răducanu pentru un meci de vis. Alexandra Ignatik și Andreea Prisăcariu, eliminate

Transylvania Open 2021 | Trei românce debutează, azi, la turneul de la Cluj-Napoca. Programul zilei

Facebook Transylvania Open 2021

Transylvania Open 2021 LIVE SCORE

Update 21:00: VICTORIEEE! Ana Bogdan a învins-o pe Ivana Jorovic în două seturi, scor 7-6, 6-4. În turul al doilea, Ana Bogdan o va întâlni pe învingătoarea dintre Emma Răducanu și Polona Hercog.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: 20.15: Ana Bogdan a câștigat primul set, scor 7-6.

Update: 19.30: A început partida dintre Ana Bogdan și Ivana Jorovic.

Update 19:00: Andreea Prisăcariu a fost învinsă de Lesia Tsurenko, scor 5-7, 2-6.

Update 18:15: Andreea Prisăcariu a pierdut primul set, scor 5-7.

Reclamă

Update 17:15: Alexandra Ignatik a fost eliminată de Anna-Lena Friedsam, scor 7-5, 4-6, 4-6.

Update 16:15: Anna-Lena Friedsam a câștigat al doilea set, scor 6-4. Avem set decisiv.

Update 15:30: Ignatik a câştigat primul set cu Friedsam, cu 7-5.

Reclamă 4 / 0/3

Update 14:35: A început meciul dintre Alexandra Ignatik şi Anna-Lena Friedsam


Ştirea iniţială

Ignatik o întâlneşte pe germana Anna-Lena Friedsam, locul 137 WTA, în al doilea meci al zilei de pe terenul principal, după o partidă de simplu, care începe la ora 14.30.

După această întâlnire, Prisăcariu va juca împotriva ucrainencei Lesia Tsurenko, locul 127 WTA, venită din calificări.

Programul zilei la Transylvania Open 2021

În al patrulea meci al zilei de pe terenul principal se vor întâlni Ana Bogdan şi Ivana Jorovici din Serbia, locul 417 WTA.

Pe terenul al doilea vor evolua două echipe cu românce la dublu. Astfel, Jaqueline Cristian şi belgianca Alison Van Uytvanck vor da piept cu perechea Aleksandra Krunici/Lesley Pattinama Kerkhove (Serbia/Olanda), cap de serie numărul 2. Această partidă este a patra de pe terenul 2, după două meciuri de simplu şi altul de dublu. Şi pe acest teren jocurile încep la ora 12.00.

Simona Halep – Emma Răducanu, posibil duel la Transylvania Open 2021

Transylvania Open este cel mai așteptat turneu de tenis al anului în România. Sorții au fost de partea fanilor, astfel că Simona Halep și Emma Răducanu sunt pe aceeași jumătate de tablou.

Reclamă

„Stați să trec de primul tur și ne gândim la următorul meci (n.r.- râde). Întotdeauna primul tur la fiecare urneu este mai greu decât celelalte. Eu vreau doar să joc bine la Cluj”, a spus Simona Halep, la aeroportul Otopeni, după revenirea de la turneul de la Moscova.

În prima rundă, Halep se va duela cu o altă reprezentantă a României, Elena-Gabriela Ruse (83 WTA). De cealaltă parte, Emma Răducanu își începe aventura la Cluj împotriva Polonei Hercog (123 WTA), jucătoare din Slovenia.

După partida de mai sus, urmează meciul Ilinca Amariei/Briana Szabo – Natela Dzalamidze/Kaja Juvan (Rusia/Slovenia).

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și