Închide meniul

Transylvania Open a fost mutat în calendarul WTA! Când va avea loc ediţia din 2024

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 29 noiembrie 2023, 12:09

Transylvania Open a fost mutat în calendarul WTA! Când va avea loc ediţia din 2024

Transylvania Open a fost mutat în calendarul WTA

Trofeul Transylvania Open / Profimedia

Transylvania Open a fost mutat în calendarul WTA! Turneul de la Cluj-Napoca, care se organizează din 2021, s-a disputat până acum toamna, pe final de sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din 2024, turneul WTA 250 va avea un nou loc în calendar. Potrivit organizatorilor, ediţia de anul viitor va avea loc luna februarie. Astfel, cresc şansele ca jucătoarele de top să participe la turneul din România.

Transylvania Open a fost mutat în calendarul WTA

Ediţia din 2024 a Transylvania Open se va disputa la începutul lunii februarie, la scurt timp după Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Organizatorii au anunţat pe X (fostul Twitter) că ediţia din 2024 a turneului va avea loc în perioada 3-11 februarie. Turneul va debuta la doar câteva zile după turneul de la Melbourne, care va avea loc în perioada 14-28 ianuarie 2024.

Ediţia din 2023 a fost câştigată de Tamara Korpatsch, cea care s-a impus în ultimul act în faţa Gabrielei Ruse, scor 6-3, 6-4. În acest an, turneul a pus la bătaie premii totale în valoare de 259.303 dolari.

Reclamă

Prima ediţie, cea din 2021, a fost câştigată de Anett Kontaveit, după o finală cu Simona Halep, în timp ce ediţia din 2022 a fost câştigată de Anna Blinkova, după ce a învins-o pe Jasmine Paolini.

Gabriela Ruse, cu ochii în lacrimi după ce a pierdut finala Transylvania Open

“A fost o săptămână minunată pentru mine. Nu m-am gândit nicio secundă că voi ajunge în finală”, a spus Ruse la ceremonia de la final, nereuşind să îşi stăpânească lacrimile.

Chiar dacă a pierdut, Ruse este încântată de ceea ce a reuşit să obţină la Cluj-Napoca. A primit 180 de puncte WTA!

Reclamă 4 / 0/3

“Chiar acum o săptămână veneam către Cluj şi împreună cu antrenorul meu ne calculam punctele şi aflasem că eram aproape să nu mai intru la Australian Open şi chiar mă gândeam câ de greu va fi. Dumnezeu mi-a scos această săptămână în cale. Uneori înfrângerile sunt cele mai importante lecţii. Vă mulţumesc că aţi fost alături de mine. A însemnat extraordinar această săptămână”, a mai spus Gabriela Ruse, potrivit news.ro.

Korpatsch s-a impus cu scorul de 6-3, 6-4, într-o oră şi 52 de minute. Gabriela Ruse a avut nevoie de time out medical pe parcursul meciului, ea având probleme la picior.

Tamara Korpatsch a obţinut 34.228 de dolari şi 280 de puncte, iar Ruse a primit 20.226 de dolari şi 180 de puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și