Închide meniul

Transylvania Open | Cu cine va juca Simona Halep în turul al doilea la Cluj-Napoca

Alexandru Ivan Publicat: 27 octombrie 2021, 17:34

Transylvania Open | Cu cine va juca Simona Halep în turul al doilea la Cluj-Napoca

Simona Halep, lăudată de Paula Badosa

Profimediaimages

  • Cu cine va juca Simona Halep în turul al doilea la Transylvania Open
  • Adversar dificil pentru româncă

În turul al doilea, Simona Halep va juca împotriva rusoaicei Varvara Gracheva (20 de ani), locul 81 WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Varvara Gracheva, în turul al doilea la Transylvania Open

Va fi prima confruntare directă între Simona Halep și Varvara Graceva. În primul tur, rusoaica a învins-o cu 6-4, 2-6, 6-4 pe Andrea Petkovic, locul 75 WTA.

Varvara Graceva are 21 de victorii și 27 de înfrângeri în acest an. Cea mai bună performanță a ei în 2021 a fost la Chicago, turneu de categorice 250, unde a ajuns până în semifinale.

Reclamă

Calificarea în turul al doilea la Transylvania Open este recompensată cu un premiu de 3.675 de dolari şi cu 30 de puncte WTA. Pentru accederea în sferturi, jucătoarele sunt recompensate cu 5.800 de dolari.

Simona Halep – Gabriela Ruse 6-1, 6-2

Pe primul serviciu al Simonei Halep, Ruse a luat-o tare pe mult mai titrata ei adversară, cu retururi şi lovituri puternice, bine plasate către liniile laterale ale terenului. Agresivă şi inspirată din poziţie centrală, jucătoarea de 23 de ani a lăsat impresia că-i va face viaţa grea rivalei. Halep a părut descumpănită într-un prim game lung, s-a confruntat cu o minge de break şi s-a „scos” pană la urmă cu servciul (a servit patru aşi în acel game, dar a comis şi o dublă greşeală).

Reclamă

Gabriela Ruse s-a stins subit după această scurtă evoluţie explozivă, pentru că fostul lider WTA a început să o pună în mişcare de-a lungul liniei de fund a terenului, situaţie în care mai tânăra jucătoare nu este atât de precisă. Profitând de erorile Gabrielei, Halep s-a distanţat rapid la 5-0, înainte ca Ruse să-şi fructifice serviciul şi să pună şi ea un game pe tabelă. Jucătoarea din Constanţa a închis apoi setul, cu 6-1, după 29 de minute.

În setul al doilea, Ruse a încercat să fie din nou agresivă, s-a zbătut mai mult, a vrut să joace scurt pe serviciul ei, schimbând apoi brusc direcţia mingii. Ea adus ceva echilibru în joc, dar greşelile comise, tot numeroase, au risipit puţinele momente de tenis de calitate. De partea cealaltă a fileului, Halep, superioară la toate capitolele, a continuat economicos şi şi-a ţinut adversara la distanţă cu un serviciu foarte bun. Din când în când, ea a reuşit puncte spectaculoase, de mare jucătoare, care au turnat plumb în picioarele Gabrielei Ruse.

Simona Halep a reuşit un prim break în setul al doilea la 2-1, altul la 4-2, şi a lichidat conturile cu 6-2, după mai puţin de 75 de minute de joc.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep