Închide meniul

Transylvania Open | La ce oră se joacă meciurile Simona Halep – Varvara Gracheva și Emma Răducanu – Ana Bogdan. Organizatorii au anunțat programul zilei de joi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 octombrie 2021, 19:41

Transylvania Open | La ce oră se joacă meciurile Simona Halep – Varvara Gracheva și Emma Răducanu – Ana Bogdan. Organizatorii au anunțat programul zilei de joi

Simona Halep și Emma Răducanu

Colaj Profimediaimages

Dintre cele două mari favorite, prima care intră în scenă este Emma Răducanu, al cărei meci cu Ana Bogdan nu va începe mai devreme de ora 15.30. Imediat după meciul campioanei de la US Open, este programată și partida Simonei Halep, care joacă cu Varvara Gracheva nu mai devreme de ora 18.30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transylvania Open | La ce oră joacă meciurile Simona Halep – Varvara Gracheva și Emma Răducanu – Ana Bogdan

Primul meci al zilei care va avea loc pe Arena Centrală este Mona Barthel – Marta Kostyuk, programat la ora 12:00. După această partidă, se va juca duelul dintre Irina Bara și Rebecca Peterson, după care va începe meciul Emmei Răducanu.

Jucătoarele calificate în această fază a competiției au primit un premiu de aproximativ 3.000 de euro. Sportivele care se vor califica în sferturi vor fi recompensate cu aproape 4.700 de euro.

Emma Răducanu, spectator de lux la meciul Simonei Halep din primul tur

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Transylvania Open, după ce a învins-o pe Gabriela Ruse, scor 6-1, 6-2. Halep a avut parte de un spectator de lux. Emma Răducanu a urmărit meciul din tribună, alături de tatăl său.

Emma Răducanu a vorbit în limba română după victoria din primul tur cu Polona Hercog, scor 4-6, 7-5, 6-1, fapt ce a impresionat-o pe Simona Halep.

Reclamă

„Am fost surprinsă pentru ca am tot auzit ca nu vorbeste, dar a făcut -o foarte bine. Este un sentiment plăcut și a fost ceva special pentru toti românii„, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep și Emma Răducanu nu s-au întâlnit până acum într-un meci direct. La Transylvania Open, ele ar putea să se dueleze în semifinale, dacă ajung amândouă până acolo.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • La ce oră joacă Simona Halep și Emma Răducanu la Transylvania Open
  • Organizatorii au anunțat programul zilei de joi

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și