Închide meniul

Transylvania Open | La ce oră se joacă meciul Simona Halep – Gabriela Ruse. Organizatorii au anunțat programul zilei de miercuri

Alexandru Ivan Publicat: 26 octombrie 2021, 21:20

Transylvania Open | La ce oră se joacă meciul Simona Halep – Gabriela Ruse. Organizatorii au anunțat programul zilei de miercuri

Semifinalele Transylvania Open

Profimediaimages

  • La ce oră se joacă meciul Simona Halep – Gabriela Ruse
  • Organizatorii au anunțat programul zilei de miercuri

Simona Halep, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 1, şi Elena-Gabriela Ruse, locul 85 WTA, se vor întâlni, miercuri, în turul I al turneului de categorie WTA 250 Tansylvania Open de la Cluj-Napoca, scrie news.ro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transylvania Open | La ce oră se joacă Simona Halep – Gabriela Ruse

Meciul este al treilea al zilei pe terenul principal şi este programat nu înainte de ora 15.30. De la ora 12.00, se dispută două partide de simplu feminin.

Nu înainte de ora 18.00, va avea loc un alt meci de simplu feminin, urmat de întâlnirea dintre Jaqueline Cristian, locul 105 WTA, beneficiară a unui wild card, şi Ajla Tomljanovic din Australia, locul 43 WTA şi cap de serie numărul 5, din faza optimilor de finală.

Reclamă

Pe terenul 2, echipa Irina Begu/Andreea Mitu va da piept cu perechea Amina Anşba/Anastasia Detiuc (Rusia/Cehia), în turul I al probei de dublu. Aceasta este a doua partidă a zilei, după alta de dublu, care începe la 12.00.

Gabriela Ruse: „Simona Halep este idolul meu!”

Gabriela Ruse a declarat într-o conferinţă de presă, că s-a bucurat când a auzit că va juca împotriva Simonei Halep la Transylvania Open, subliniind că fostul număr 1 mondial este idolul ei.

Reclamă

„Nu mă aşteptam să joc cu Simona din primul tur. M-am bucurat când am auzit că joc cu ea, este idolul meu. Este jucăoarea mea favorită. Am jucat dublu cu ea, m-a ajutat cu multe. Sper să fie un meci frumos. O să am emoţii, am studiat-o de când eram mică, trebuie doar să mă bucur.

Pentru mine faptul că Simona m-a acceptat la antrenamente în ultima perioadă este un bonus. Mi-am dat seama că nu mă antrenam aşa cum face ea, la nivelul acela de sus. Mi-am îmbunătăţit jocul şi mentalul. Dacă o enervezi scoate acel demon şi nu e bine. Doar cuvinte de laudă am pentru ea”, a declarat Ruse.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Gabriela Ruse a pierdut încă din primul tur la turneul din Antalya
Tenis • 27 mart., 18:32
Gabriela Ruse a pierdut încă din primul tur la turneul din Antalya. Premiul de consolare primit de româncă
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024