Închide meniul

Tun financiar dat de Emma Răducanu! Campioana de la US Open 2021 a semnat un nou contract uriaș

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 martie 2022, 19:29

Tun financiar dat de Emma Răducanu! Campioana de la US Open 2021 a semnat un nou contract uriaș

Emma Răducanu a câștigat US Open 2021

Hepta

Emma Răducanu a dat un nou tun financiar. Jucătoarea de tenis cu orini românești a devenit noua ambasadoare internațională a mărcii de automobile de lux Porsche.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu a primit din partea noilor colaboratori un Porsche alb 911 GT3, în valoare de aproximativ 180.000 de euro, coform The Sun. Ea s-a mai pozat și alături de un model 911 Carrera 3.2 clasic, de 32.000 de euro.

Emma Răducanu, noua ambasadoare Porsche

„Porsche este una dintre mărcile pe care le-am iubit întotdeauna, încă din copilărie. Unul dintre primii mei antrenori de tenis conducea un 911. Ori de câte ori veneam la antrenament dimineața, îi vedeam mașina Porsche, o admiram și visam să stau într-o zi în propriul meu Porsche.

În copilărie, mergeam la Brands Hatch și mă uitam la finala Porsche Carrera Cup. Adrenalina pe care o simțeam de la motorsport și de la mașinile Porsche pe care le vedeam era una din cele mai distractive părți ale săptămânii mele.

Este foarte important pentru mine să lucrez cu parteneri și mărci de care mă simt cu adevărat pasionată și cu care mă identific. Acest parteneriat cu Porsche este incredibil și, evident, sunt foarte încântată să văd ce fel de lucruri interesante putem face pe viitor”, a declarat Răducanu.

Reclamă

Emma Răducanu a vorbit despre problemele medicale pe care le are

Emma Răducanu a explicat că lipsa ritmului competiţiei şi o accidentare la spate au împiedicat-o să joace la cel mai bun nivel la Indian Wells. Emma Răducanu, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 11, a fost eliminată, duminică, în turul al treilea al turneului de categorie WTA 1.000 de la Indian Wells.

Emma Răducanu a fost învinsă cu scorul de 6-7 (3), 6-4, 7-5, de croata Petra Martici, locul 79 WTA, după un meci care a durat două ore şi 47 de minute.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că este doar din cauză că nu joc constant, am cinci, şase zile pentru a mă pregăti pentru meciuri şi juca la intensitate. A fost greu să nu pot servi normal, aşa că a trebuit să muncesc mult doar ca să-mi ţin serviciul. Trebuie doar să devin mai puternică.

Am avut (n.r. – probleme la spate) în ultimele zile, este doar din cauza antrenamentelor grele şi probabil şi ultimul meci a fost destul de intens şi nu s-a vindecat„, a spus Emma Răducanu pentru presa din Marea Britanie, conform news.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și