Închide meniul

Darren Cahill, ajutor uriaş pentru Simona Halep, imediat după revenirea în circuit. Anunţul făcut de americani

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 18 martie 2024, 11:43

Darren Cahill, ajutor uriaş pentru Simona Halep, imediat după revenirea în circuit. Anunţul făcut de americani

Darren Cahill, ajutor uriaş pentru Simona Halep

Simona Halep, în timpul unui meci - Profimedia Images

Darren Cahill i-a acordat un ajutor uriaş fostei sale eleve, Simona Halep, alături de care a fost şi în cea mai neagră perioadă a carierei, după ce a fost suspendată pentru dopaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Directorul competiţiei de la Miami a fost cel care a dezvăluit dialogul avut cu Darren Cahill, cel care a condus-o pe Simo spre primul titlu de Grand Slam al carierei. Australianul a oferit garanţii pentru starea fizică a sportivei noastre.

După discuţia dintre cei doi, organizatorii au luat decizia de a-i acorda un wild-card, pe care îl păstraseră pentru eventuala revenire a dublei câştigătoare de Grand Slam.

Darren Cahill, ajutor uriaş pentru Simona Halep, imediat după revenirea în circuit

„Am avut un sentiment că trebuie să fim pregătiți în caz că ea cere un wildcard. Am avut multe discuții despre wildcard-uri și, spre norocul nostru, am ‘salvat’ un wildcard pe tabloul principal feminin, pentru că nu știi niciodată ce se întâmplă.

Nu vrei să trimiți pe teren pe cineva care nu s-a pregătit. Ar fi în detrimentul lor, nu vrem ca ei să iasă pe teren și să fie ‘uciși’. (n.r. – după discuția cu Darren Cahill) Am ajuns la concluzia că o vom primi cu brațele deschise”, a spus James Blake, citat de tennis.com.

Reclamă

Pentru Simona Halep, aceasta va fi a zecea prezenţă la turneul de la Miami. Cele mai bune performanţe au fost obţinute în 2015 şi 2019, atunci când românca de 32 de ani a atins semifinalele.

Paula Badosa, adversara Simonei Halep de la Miami, trece printr-o perioadă cruntă a carierei

Simona Halep va evolua împotriva Paulei Badosa, în primul meci de la revenirea în circuit. Paula Badosa şi Simona Halep se vor întâlni în primul tur de la Miami, duelul fiind unul dintre două jucătoare cu mari probleme în ultima perioadă, una în care Simo a lipsit în urma suspendării pentru dopaj, iar Paula a fost chinuită de o accidentare.

Problemele pentru Badosa, actualul număr 73 WTA, au început la Wimbledon 2023 şi au continuat la US Open, turneu de la care a fost obligată să se retragă. Jucătoarea de 26 de ani anunţa atunci câ nu va mai juca restul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate pentru ea, nici 2024 nu e un an cu noroc, cel puţin nu prima parte a lui. Aceeaşi problemă la spate a pus-o în situaţia de a se retrage la Hua Hin şi Dubai, asta după ce câştigase două dueluri în primul Grand Slam al anului, la Australian Open. La Dubai, aceasta a clacat şi a plâns pe teren.

Dacă va trece de iberică, pentru Simona Halep urmează un duel teribil, în turul secund, acolo unde o aşteaptă Aryna Sabalenka.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:00 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și