Închide meniul

Victorie dramatică pentru Simona Halep şi Gabriela Ruse, la Indian Wells. Au salvat 3 mingi de set

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 octombrie 2021, 8:04

Victorie dramatică pentru Simona Halep şi Gabriela Ruse, la Indian Wells. Au salvat 3 mingi de set

Victorie dramatică pentru Simona Halep şi Gabriela Ruse

Twitter Simona Halep

Româncele s-au impus cu 7-5, 7-6, tie-break-ul setului secund fiind unul dramatic, câştigat la 9 de către jucătoarele noastre, după ce acestea au salvat 3 mingi de set. Pentru Simona şi Gabriela, urmează duelul cu cuplul Marie Bouzkova / Lucie Hradecka.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Calificarea în turul al doilea este recompensată la Indian Wells cu un premiu total de 31.500 de dolari şi cu câte 120 de puncte.

„A fost amuzant”, e mesajul postat de Simona Halep pe reţelele de socializare, alături de o poză în care se distrează pe teren alături de Gabriela Ruse, cea alături de care s-a şi antrenat la Indian Wells.

Simona Halep – Marta Kostyuk, în turul 2 de la Indian Wells

Pentru Simona Halep, urmează meciul din turul al doilea de simplu, cu Marta Kostyuk, ce se va desfăşura vineri, nu mai devreme de ora 23:00, în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Reclamă

Simona Halep va juca împotriva unei revelaţii din tenisul feminin. Marta Kostyuk are 19 ani şi deja a urcat pe locul 58 WTA. Sportiva născută în Kiev a obţinut trei victorii în acest an, la Roland Garros, dar a întâmpinat probleme pe hard-ul din Statele Unite. A fost eliminată prematur la US Open şi în turneul de la Chicago.

Halep nu a mai jucat, de o lună, un meci în circuitul de simplu. Între timp s-a căsătorit cu Toni Iuruc şi a fost în luna de miere. Ajunsă la Indian Wells după despărţirea de Darren Cahill, „Simo” încearcă să îşi intre cât mai rapid în formă. S-a antrenat cu principala favorită a turneului, Karolina Pliskova.

Cele două au fost surprinse la finalul sesiunii de antrenamente, atunci când stăteau de vorbă pe o băncuţă. „Discuţia după antrenament”, au notat oficialii americani pe contul de Twitter al competiţiei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Simona Halep şi Gabriela Ruse, în turul 2 de la Indian Wells
  • Simona Halep joacă vineri şi la simplu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
Vezi toate știrile
Citește și