Închide meniul

VIDEO | Simona Halep așteaptă convocarea lui Mirel Rădoi :) A jonglat cu mingea pe stadionul marelui Beckham. Incredibil câte "duble" a reușit

Alexandru Ivan Publicat: 22 martie 2021, 13:58

VIDEO | Simona Halep așteaptă convocarea lui Mirel Rădoi :) A jonglat cu mingea pe stadionul marelui Beckham. Incredibil câte "duble" a reușit

Instagram Simona Halep

Simona Halep a făcut senzație cu mingea de fotbal

  • Simona Halep a făcut senzație cu mingea de fotbal
  • A jonglat pe stadionul lui David Beckham

Simona Halep se află în Miami pentru turneul la care urmează să participe. "Simo" este cap de serie numărul 3 și are liber în primul tur. Prin urmare, sportiva noastră a beneficiat de două zile în plus de pregătire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Între ședințele de antrenament, Halep se distrează cu mingea de fotbal. Simona a dat o adevarată demonstrație pe stadionul lui David Beckham: 81 de duble, un nou record personal.

Simona Halep a jonglat cu mingea de fotbal pe stadionul lui David Beckham

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Reclamă

Simona Halep s-ar putea descurca fără probleme și în selecționata lui Mirel Rădoi. România va debuta joi în preliminariile pentru CM 2022, împotriva Macedoniei de Nord. Peste numai trei zile, tricolorii vor înfrunta Germania.

Simona Halep, traseu complicat la Miami

Simona Halep va avea parte de un traseu dificil la turneul de la Miami. Ea va juca în turul al doilea cu franţuzoaica Carolina Garcia sau o jucătoare venită din calificări. 

Reclamă

Mai departe, Halep ar putea da peste americanca Cori Gauff (numărul 36 WTA). În sferturi, le poate înfrunta pe poloneza Iga Swiatek (locul 16 WTA), pe care a învins-o la Australian Open, sau pe Elina Svitolina (locul 5 WTA).

Cel mai dur adversar poate veni în semifinale, liderul mondial Ashleigh Barty. Ultima partidă oficială a Simonei a avut loc pe 16 februarie, 3-6, 3-6, cu Serena Williams, în sferturi, la Australian Open 2021.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO!
Echipa naţională • 27 mart., 15:45
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024