Închide meniul

VIDEO | Simona Halep așteaptă convocarea lui Mirel Rădoi :) A jonglat cu mingea pe stadionul marelui Beckham. Incredibil câte "duble" a reușit

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 martie 2021, 13:58

VIDEO | Simona Halep așteaptă convocarea lui Mirel Rădoi :) A jonglat cu mingea pe stadionul marelui Beckham. Incredibil câte "duble" a reușit

Instagram Simona Halep

Simona Halep a făcut senzație cu mingea de fotbal

Simona Halep se află în Miami pentru turneul la care urmează să participe. "Simo" este cap de serie numărul 3 și are liber în primul tur. Prin urmare, sportiva noastră a beneficiat de două zile în plus de pregătire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Între ședințele de antrenament, Halep se distrează cu mingea de fotbal. Simona a dat o adevarată demonstrație pe stadionul lui David Beckham: 81 de duble, un nou record personal.

Simona Halep a jonglat cu mingea de fotbal pe stadionul lui David Beckham

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Simona Halep s-ar putea descurca fără probleme și în selecționata lui Mirel Rădoi. România va debuta joi în preliminariile pentru CM 2022, împotriva Macedoniei de Nord. Peste numai trei zile, tricolorii vor înfrunta Germania.

Simona Halep, traseu complicat la Miami

Simona Halep va avea parte de un traseu dificil la turneul de la Miami. Ea va juca în turul al doilea cu franţuzoaica Carolina Garcia sau o jucătoare venită din calificări. 

Reclamă

Mai departe, Halep ar putea da peste americanca Cori Gauff (numărul 36 WTA). În sferturi, le poate înfrunta pe poloneza Iga Swiatek (locul 16 WTA), pe care a învins-o la Australian Open, sau pe Elina Svitolina (locul 5 WTA).

Cel mai dur adversar poate veni în semifinale, liderul mondial Ashleigh Barty. Ultima partidă oficială a Simonei a avut loc pe 16 februarie, 3-6, 3-6, cu Serena Williams, în sferturi, la Australian Open 2021.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și