Închide meniul

Wim Fissette o susţine pe Simona Halep în cazul de dopaj: „Cred 100% că nu este vinovată”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 6 septembrie 2023, 9:47

Wim Fissette o susţine pe Simona Halep în cazul de dopaj: „Cred 100% că nu este vinovată

Wim Fissette o susţine pe Simona Halep în cazul de dopaj

Simona Halep şi Wim Fissette / Profimedia

Wim Fissette o susţine pe Simona Halep. Belgianul, care a antrenat-o pe Halep în 2014, a vorbit la US Open despre situaţia în care se află dubla câştigătoare de Grand Slam în ultimul an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep aşteaptă în continuare un verdict în cazul său de dopaj, fiind suspendată provizoriu încă din luna octombrie a anului trecut. Chiar dacă audierea a avut loc în luna iunie, fostul număr 1 WTA nu a primit încă un răspuns din tribunalului Sport Resolutions.

Wim Fissette o susţine pe Simona Halep: „Cred 100% că nu este vinovată”

În ultimele zile, mai multe nume importante din tenisul mondial au vorbit despre situaţia Simonei Halep şi au apărat-o pe româncă, spunând că este inadmisibil ca verdictul în cazul ei să întârzie atât de mult.

Cel mai nou nume care a vorbit despre situaţia în care se află Halep este Wim Fissette, fostul antrenor al româncei. Belgianul a pregătit-o pe Simona Halep timp de un an, în 2014, fiind primul antrenor străin al acesteia. Sub îndrumarea lui Wim Fissette, Simona Halep a ajuns în acel an în finala de la Roland Garros, dar şi în finala de la Turneul Campioanelor.

Belgianul crede că Halep este nevinovată şi aşteaptă să o revadă pe româncă înapoi pe terenul de tenis:

Reclamă

„Cred 100% că nu este vinovată, nu cred că a luat ceva ce nu trebuia să ia… așteaptă de foarte mult timp să afle ce i se va întâmpla. Ea a fost foarte bună pentru tenisul feminin. Sper să o revăd foarte curând”, a declarat Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep, potrivit The Tennis Letter.

Fissette o antrenează acum pe Qinwen Zheng, numărul 23 WTA. Jucătoarea din China va juca în această seară în sferturile de finală de la US Open cu Aryna Sabalenka, campioana din acest an de la Australian Open şi jucătoarea care va urca pe primul loc în clasamentul WTA, după turneul de la Flushing Meadows.

Alize Cornet, mesaj de susţinere pentru Simona Halep!

Alize Cornet, mesaj de susţinere pentru Simona Halep! Jucătoarea franceză de tenis a susţinut că amânarea repetată a deciziei privind cazul de dopaj al Simonei Halep reprezintă o nedreptate care i se face româncei.

Reclamă 4 / 0/3

Alize Cornet a făcut apel ca mai multe persoane din lumea tenisului să i se alăture Simonei Halep.

„Haideţi, oameni buni, să ne unim forţele. Se merge mult prea departe, durează mult prea mult timp @itia_tennis @ITFTennis

Lumea tenisului vrea numai ce este corect.

Vrem #DreptatePentruSimona”, a scris Alize Cornet pe contul de Twitter.

Alize Cornet şi Simona Halep s-au întâlnit de 6 ori până acum în turnee. Scorul este de 4-2 pentru jucătoarea din Franţa în meciurile directe cu tenismena din România.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și