Închide meniul

Alize Cornet, mesaj de susţinere pentru Simona Halep! „Să ne unim forţele. Dreptate pentru Simona”

Bogdan Stănescu Publicat: 4 septembrie 2023, 19:01

Reclamă
Alize Cornet, mesaj de susţinere pentru Simona Halep! „Să ne unim forţele. Dreptate pentru Simona

Alize Cornet, mesaj de susţinere pentru Simona Halep!

Alize Cornet şi Simona Halep, la finalul unui meci / Profimedia Images

Alize Cornet, mesaj de susţinere pentru Simona Halep! Jucătoarea franceză de tenis a susţinut că amânarea repetată a deciziei privind cazul de dopaj al Simonei Halep reprezintă o nedreptate care i se face româncei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alize Cornet a făcut apel ca mai multe persoane din lumea tenisului să i se alăture Simonei Halep.

Alize Cornet, mesaj de susţinere pentru Simona Halep!

Haideţi, oameni buni, să ne unim forţele. Se merge mult prea departe, durează mult prea mult timp @itia_tennis @ITFTennis

Lumea tenisului vrea numai ce este corect.

Vrem #DreptatePentruSimona”, a scris Alize Cornet pe contul de Twitter.

Reclamă

Alize Cornet şi Simona Halep s-au întâlnit de 6 ori până acum în turnee. Scorul este de 4-2 pentru jucătoarea din Franţa în meciurile directe cu tenismena din România.

Darren Cahill a răbufnit, după ce Simona Halep a primit o nouă amânare în procesul de dopaj: „Grijă 0 pentru un sportiv!”

Darren Cahill a răbufnit, după ce Simona Halep a primit o nouă amânare în procesul de dopaj. Românca a aflat că nu îşi va primi verdictul în această săptămână, iar fostul său antrenor a transmis un mesaj categoric, prin care o susţine pe „Simo” şi îi critică în termeni duri pe cei care s-au ocupat de cazul ei.

Simona Halep a fost audiată la finalul lunii iunie, de către Tribunalul Sports Resolutions de la Londra. Românca îşi aştepta decizia în această săptămână, însă a aflat că va avea parte de o nouă amânare.

Reclamă 4 / 0/3

Darren Cahill a transmis un mesaj clar despre situaţia pe care o traversează Simona Halep. Antrenorul australian a transmis faptul că procesul româncei a fost gestionat înrgozitor de către cei de la ITF şi ITIA.

De asemenea, fostul tehnicianul al lui Halep a mai transmis faptul că oficialii tenisului mondial au avut „grijă zero” faţă de starea emoţională a româncei, care merită să îşi afle verdictul.

„Acest proces a fost gestionat îngrozitor de ITF şi ITIA”

„O nouă amânare. Detaliile acestui caz vor ieși la lumină în cele din urmă, dar, indiferent de verdict, acest proces a fost gestionat îngrozitor de ITF și ITIA.

Grijă 0 pentru un sportiv sau pentru starea sa, într-un caz care a fost tărăgănat mai mult de 12 luni și în care încă nu s-a ajuns la un verdict. Respect programul de testare al sportivilor și sunt partizanul unor procese corecte, dar acesta a fost departe a fi corect.

Simona merită să știe ce va face cu a sa carieră sau cu viața ei. În acest moment, nu poate face nimic. Niciun jucător nu ar trebui să mai treacă printr-un asemenea proces plin de amânări vreodată.

WTA și consiliul jucătorilor trebuie să facă mai mult pentru a le asigura jucătorilor protecție și dreptul la o soluționare mai rapidă”, a transmis Darren Cahill, pe contul oficial de Instagram.

Simona Halep, anunţ despre decizia în cazul de dopaj

Simona Halep a anunţat, la sfârşitul lunii august, că, deşi aştepta o decizie la începutul lunii septembrie, aceasta va întârzia şi mai mult.

Reclamă

Simona Halep a dezvăluit că a aflat acest lucru pe 31 august şi că toate aceste amânări au un efect emoţional asupra sa.

„Astăzi am aflat că decizia în cazul meu, pe care o așteptam în această săptămână, va fi amânată și mai mult. Este teribil de dezamăgitor, din moment ce am spus în mod constant că tot ce solicit este să fiu judecată.

Este dificil să explic efectul emoțional pe care toate aceste amânări l-au avut și continuă să-l aibă asupra mea”, a scris Simona Halep pe reţelele de socializare.

 

 

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică Vezi toate știrile
Citește și