Închide meniul

Roland Garros 2021 | Irina Begu, prima reacţie după calificarea în semifinale la dublu. „Am simţit presiunea!” Românca şi colega sa au mers la baie ca să schimbe strategia

Mihai Ispas Publicat: 9 iunie 2021, 18:46

Reclamă
Roland Garros 2021 | Irina Begu, prima reacţie după calificarea în semifinale la dublu. „Am simţit presiunea! Românca şi colega sa au mers la baie ca să schimbe strategia

Profimedia

Irina Begu, prima reacţie după calificarea în semifinale la dublu, la Roland Garros 2021

Irina Begu a oferit prima reacţie după calificarea în semifinale la dublu, la Roland Garros 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roland Garros 2021 | Irina Begu, prima reacţie după calificarea în semifinale la dublu

Românca a dezvăluit că evoluţia sa a avut de suferit când scorul a devenit 1-1 la seturi.

„Noi de la început am fost agresive. Ne-am dorit să ne câştigăm cross-urile şi, atunci când avem posibilitatea, să facem intercepţia. Din păcate, în setul al doilea, după break-ul de la 2-1, am simţit oarecum presiunea câştigului. Am început să fiu un pic pasivă, n-am mai servit la fel. Practic, ne gândeam mai mult la victorie.

Când ne-am dus la baie la set-set (n.r. 1-1 la seturi), am vorbit puţin cu Nadia şi am zis: ‘Ok, hai să schimbăm un pic atitudinea. Să încercăm să fim agresive, cum am fost în primul set. Dacă câştigăm bine, dacă nu, nu. Dar cel mai important e să ne facem jocul'”, a declarat Irina Begu, pentru eurosport.ro.

Roland Garros 2021 | Irina Begu, calificare cu emoţii

Echipa Irina Begu/Nadia Podoroska (România/Argentina) s-a calificat, miercuri, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de grand slam de la Roland Garros.

Reclamă

Begu şi colega sa au învins în sferturile de finală echipa Petra Martic/Shelby Rogers (Croaţia/SUA), scor 6-3, 4-6, 6-2, în două ore şi 10 minute.

În penultimul act, Irina Begu şi Nadia Podoroska vor întâlni perechea favorită 14, Bethanie Mattek-Sands/Iga Swiatek(SUA/Polonia). Calificarea în semifinale este recompensată cu un premiu total de 84.749 de euro şi cu câte 780 de puncte WTA.

„Cu siguranţă, un meci dificil. Ne vom uita la jocul lor din sferturi. Vom analiza, vom încerca să avem o tactică cât mai bună”, a mai spus Irina Begu.

Reclamă 4 / 0/3

Românca a povestit şi cum a ajuns să facă echipă cu Nadia Podoroska.

„Am vorbit de la finalul anului trecut. Primul turneu împreună a fost la Linz. Ne-am înţeles foarte bine şi în teren, şi în afara terenului. Avem o relaţie foarte bună. Nu am avut cele mai bune rezultate în Australia, dar simţeam că putem, că avem potenţial ca echipă”, a precizat Irina Begu.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” Vezi toate știrile
Citește și