Închide meniul
VIDEO

Simona Halep, prima reacţie după ce s-a retras de la Bad Homburg. „Sunt tristă!” Ce a spus despre participarea la Wimbledon

Mihai Ispas Publicat: 19 iunie 2021, 16:36 / Actualizat: 10 martie 2023, 19:36

Reclamă
Simona Halep, prima reacţie după ce s-a retras de la Bad Homburg. „Sunt tristă! Ce a spus despre participarea la Wimbledon

Profimedia

Prima reacţie a Simonei Halep după ce s-a retras de la Bad Homburg

Simona Halep, prima reacţie după ce s-a retras de la Bad Homburg. Campioana noastră le-a vorbit fanilor din Germania şi le-a explicat de ce nu poate participa la competiţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, prima reacţie după ce s-a retras de la Bad Homburg

„Salut tuturor, sunt aici la Bad Homburg, vreau să vă anunţ că nu voi concura în această săptămână pentru că nu sunt încă pregătită fizic pentru o competiţie. Îmi pare rău şi sunt tristă pentru asta, pentru că este un loc foarte frumos.

În acelaşi timp, aş vrea să mulţumesc tuturor celor de aici, condiţiile sunt excelente. M-am bucurat de timpul petrecut aici. O să îmi văd în continuare de antrenamente, vreau cu adevărat să pot juca la Wimbledon.

Dar, pentru moment, trebuie să am grijă de corpul meu şi să văd cum va decurge recuperarea”, a transmis Simona Halep, într-un mesaj video, pe contul ei de Twitter.

„Sper să fiu aici curând pentru a juca”, a fost mesajul care a însoţit postarea.

Reclamă

Simona Halep s-a accidentat la Roma

Halep a suferit o dublă ruptură musculară la gamba stângă, pe 12 mai, în meciul de la Roma, disputat contra nemţoaicei Angelique Kerber. Din acest motiv, românca a ratat participarea la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

Ea îşi propusese să debuteze în sezonul pe iarbă în Germania, unde a ajuns în această săptămână şi a început antrenamentele, şi apoi să participe la turneul de la Wimbledon, la care este deţinătoarea trofeului.

Reclamă 4 / 0/3

În 2020, turneul de la Wimbledon nu s-a disputat din cauza pandemiei de coronavirus. Simona Halep se afla în Germania şi chiar a postat imagini pe contul ei de Facebook de la antrenamente, alături de antrenorii Daniel Dobre şi Darren Cahill.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și