Închide meniul
VIDEO

Simona Halep, prima reacţie după ce s-a retras de la Bad Homburg. „Sunt tristă!” Ce a spus despre participarea la Wimbledon

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 19 iunie 2021, 16:36 / Actualizat: 10 martie 2023, 19:36

Simona Halep, prima reacţie după ce s-a retras de la Bad Homburg. „Sunt tristă! Ce a spus despre participarea la Wimbledon

Profimedia

Prima reacţie a Simonei Halep după ce s-a retras de la Bad Homburg

Simona Halep, prima reacţie după ce s-a retras de la Bad Homburg. Campioana noastră le-a vorbit fanilor din Germania şi le-a explicat de ce nu poate participa la competiţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, prima reacţie după ce s-a retras de la Bad Homburg

„Salut tuturor, sunt aici la Bad Homburg, vreau să vă anunţ că nu voi concura în această săptămână pentru că nu sunt încă pregătită fizic pentru o competiţie. Îmi pare rău şi sunt tristă pentru asta, pentru că este un loc foarte frumos.

În acelaşi timp, aş vrea să mulţumesc tuturor celor de aici, condiţiile sunt excelente. M-am bucurat de timpul petrecut aici. O să îmi văd în continuare de antrenamente, vreau cu adevărat să pot juca la Wimbledon.

Dar, pentru moment, trebuie să am grijă de corpul meu şi să văd cum va decurge recuperarea”, a transmis Simona Halep, într-un mesaj video, pe contul ei de Twitter.

„Sper să fiu aici curând pentru a juca”, a fost mesajul care a însoţit postarea.

Reclamă

Simona Halep s-a accidentat la Roma

Halep a suferit o dublă ruptură musculară la gamba stângă, pe 12 mai, în meciul de la Roma, disputat contra nemţoaicei Angelique Kerber. Din acest motiv, românca a ratat participarea la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

Ea îşi propusese să debuteze în sezonul pe iarbă în Germania, unde a ajuns în această săptămână şi a început antrenamentele, şi apoi să participe la turneul de la Wimbledon, la care este deţinătoarea trofeului.

Reclamă 4 / 0/3

În 2020, turneul de la Wimbledon nu s-a disputat din cauza pandemiei de coronavirus. Simona Halep se afla în Germania şi chiar a postat imagini pe contul ei de Facebook de la antrenamente, alături de antrenorii Daniel Dobre şi Darren Cahill.

Recomandări
  • Simona Halep, reacţie după abandonul din Germania
  • Explicaţiile numărului 3 mondial

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și