Închide meniul
Video

„Mă, de ce n-ai vrut să îmi dai numărul de telefon atunci când ţi l-am cerut?!” vs. „Găseşte-ţi singur calea!” Dialog antologic Gică Popescu – Gică Hagi! SuperPrieteni, de Gică Popescu

Antena Sport Publicat: 22 iunie 2021, 23:50 / Actualizat: 24 iunie 2021, 0:18

Reclamă

Captură Antena Sport

SuperPrieteni, de Gică Popescu. Hagi e primul invitat care îşi spune poveştile fabuloase

Gică Popescu debutează în televiziune, miercuri seară, la Antena 1, de la 23:45. La „curtea Regelui” Hagi, pe Bernabeu şi Camp Nou, cu legendele Figo si Puyol, sau în Delta Dunării, la pescuit cu balonul de aur Stoicikov, Gică Popescu şi-a convins SuperPrietenii să-şi spună toate secretele şi să ofere imagini de milioane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei mai celebri cumnaţi din Romania, Hagi şi Popescu îşi petrec toate vacanţele împreună. La debutul în televiziune, Popescu şi-a amintit că Hagi n-a vrut să-l ajute atunci când s-a îndrăgostit de soţia lui, Luminiţa, care este sora soţiei lui Gică Hagi.

SuperPrieteni, de Gică Popescu, e miercuri la Antena 1, de la 23.45. Dialog spumos cu Gică Hagi

Mă, de ce n-ai vrut să îmi dai numărul de telefon atunci când ţi l-am cerut?!„, l-a întrebat Gică Popescu pe Hagi. „Aşa e normal„, a fost primul răspuns al lui Gică Hagi. Popescu a insistat. „N-ai avut încredere în mine, nu?”, a insistat „Baciul”.

Nu că n-aveam, dar nu e bine să te bagi. Erai bărbat, găseste-ţi calea singur„, i-a transmis Hagi cu zâmbetul pe buze. Popescu s-a confesat apoi prietenului său. „A fost de muncă, să ştii că a fost de muncă, dar până la urmă am reuşit„, a mai spus Popescu, în timp ce Gică Hagi îl aproba: „Ştiu! Ştiu!

SuperPrieteni, filmul eveniment prin care Gica Popescu îşii face debutul în televiziune e miercuri seară la Antena 1, de la ora 23:45. Hagi deschide seria poveştilor de milioane, urmat de SuperPrietenii Figo, Puyol şi Stoicikov.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:27 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dat Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” Vezi toate știrile
Citește și