Închide meniul
Video

SuperPrieteni, de Gică Popescu! „Vor doar să se îmbogăţească!” Discurs manifest al lui Hristo Stoichkov. Ce le-a transmis patronilor din Liga 1

Mihai Ispas Publicat: 18 iulie 2021, 21:55 / Actualizat: 18 iulie 2021, 23:35

Hristo Stoichkov, la SuperPrieteni, în dialog cu Gică Popescu

as.ro

  • Gică Popescu, debut în televiziune
  • SuperPrieteni a fost difuzat de Antena 1

Gică Popescu şi Hristo Stoichkov au fost colegi la Barcelona, dar au în comun şi participarea la Cupa Mondială din 1994.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu, interviu eveniment cu Hristo Stoichkov la SuperPrieteni

Atunci, România şi Bulgaria au avut cele mai bune participări din istorie. Românii s-au oprit în sferturi, în timp ce vecinii noştri au jucat în semifinale.

„Ce se întâmplă acum cu fotbalul din ţările noastre? De ce crezi că s-a înrăutăţit atât de mult situaţia?”, a vrut să afle Gică Popescu de la Stoichkov la SuperPrieteni, powered by SuperBet.

Reclamă

Fostul Balon de Aur îi consideră vinovaţi pe actualii patroni şi conducători de club.

„Gică, e imposibil să gândeşti doar prin prisma banilor. ‘Dacă am bani fac o echipă sau câştig un turneu’. Lipseşte infrastructura tinerilor, a celor de jos care să urce şi care să demonstreze că se poate câştiga. Părerea mea e că, în ultimii 20 de ani, în lumea fotbalului au intrat persoane care se gândeau doar la sine, la cum să se îmbogăţească pe sine, nu la cum să facă o echipă, nu la o linie directă, la cum să înceapă să contruiască o piramidă”, a declarat bulgarul.

Reclamă

Stoichkov îi acuză pe actualii şefi din fotbalul din România şi Bulgaria că vor faimă şi că nu se pricep la sportul în care sunt implicaţi.

„Ei cred şi acum că mai întâi trebuie să facă acoperişul şi abia apoi să facă şi casa. Aşa ceva e imposibil. Nu se poate! Sunt oameni cu mulţi bani, dar care nu se pricep deloc la fotbal. Şi tu vezi asta… Ne aflăm de multe ori printre ei. Când îşi pun cravata şi costumul… ‘Sunt preşedinte’. ‘Preşedinte la ce?!’ Balonul sau milionul?! Sunt lucruri diferite. Fotbalul nu înseamnă doar bani. Fotbalul înseamnă multe lucruri în interiorul unui vestiar. Ca să ai un vestiar, trebuie să aduci în el dulapuri, oameni, sportivi, personalităţi… În ziua de azi, aşa ceva nu mai există”, i-a mai spus Stoichkov lui Gică Popescu, la SuperPrieteni.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Popescu, convins că Ianis Hagi va fi "titular incontenstabil" la EURO 2024. Singura condiţie pusă de legenda României
AntenaPLAY • 26 mart., 23:53
Gică Popescu, convins că Ianis Hagi va fi „titular incontenstabil” la EURO 2024. Singura condiţie pusă de legenda României
AntenaPLAY • 26 mart., 22:41
„Ce ar fi de remarcat?” Gică Popescu, verdict la pauza meciului Columbia – România 2-0
Gică Popescu, mesaj deosebit de dur înainte de Israel - România
Echipa naţională • 26 mart., 21:20
Cum a reacţionat Gică Popescu când a văzut „revoluţia” făcută de Edi Iordănescu, în primul 11, la Columbia – România
Gică Popescu, replică dură pentru Dan Şucu
Liga 1 • 21 mart., 21:18
„N-am înţeles greşit, e lipsă de fair-play!” Gică Popescu, replică dură pentru Dan Şucu. Ce i-a cerut patronului de la Rapid
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham
Premier League • 18 mart., 20:56
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!”