Închide meniul
Video

SuperPrieteni, de Gică Popescu! Carles Puyol a recunoscut că a fost aproape de un transfer în Serie A după startul ratat la Barcelona. „Din fericire, am decis să rămân”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 iulie 2021, 21:49

Carles Puyol a recunoscut că a fost aproape de un transfer în Serie A

AS.ro

Legenda Barcelonei i-a povestit „Baciului” că a fost la un pas să plece de pe Camp Nou înainte să scrie istorie în tricoul blaugrana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carles Puyol a recunoscut că a fost aproape de un transfer în Serie A

Puyol a fost promovat la echipa de seniori în 1999. Primul trofeu l-a ridicat abia în 2005, când catalanii au triumfat în Supercupa Spaniei. Au urmat şase titluri câştigate în La Liga şi trei victorii în finala UEFA Champions League.

Gică Popescu: Toată viaţa ai jucat la Barcelona. Te-ai gândit vreodată să pleci de aici?

Da, mi-a trecut prin minte. N-am de gând să mint. În primii ani, care au fost complicaţi, am avut propuneri să plec de la echipe din Italia. Când primeşti propunerile, stai să te gândeşti ce să faci… aici lucrurile nu prea merg bine, eu vreau să câştig.

Dar imediat mă gândeam: ‘Da, pot câştiga cu o altă echipă, dar n-ar fi niciodată ca şi cum aş fi câştigat cu echipa mea. Vreau să am parte de acest sentiment, să trăiesc această experienţă.

Reclamă

Din fericire am dat de-o parte toate propunerile care mi s-au făcut şi am decis să rămân aici„, a declarat Carles Puyol la SuperPrieteni, powered by Superbet.

Marele regret al lui Carles Puyol

Fostul mare fotbalist al Barcelonei şi al naţionalei Spaniei a dezvăluit că tatăl său nu a venit niciodată să-l vadă pe Camp Nou!

– Am citit că la şcoală ai fost un elev foarte bun. Şi ai fi lăsat fotbalul pe planul secund…
– La mine acasă, doar fratelui meu îi plăcea fotbalul. Tata, înainte să moară, m-a văzut o singură dată jucând un meci: finala de la Paris din Champions League. A venit un singur meci!
– Nu-i plăcea…
– Îi plăcea să mă vadă pe mine, dar să vină la meci… N-a venit niciodată aici, pe această minune de stadion (n.r. Camp Nou).
– Incredibil! Şi doar erai la un nivel!”, a fost dialogul emoţionant dintre Popescu şi Puyol.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Carles Puyol, invitatul lui Gică Popescu la SuperPrieteni
  • Interviu eveniment cu fostul căpitan al Barcelonei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și