Închide meniul
Video

SuperPrieteni, de Gică Popescu! Imagini memorabile cu Hristo Stoichkov în Delta Dunării. Cum a luat lecţii de pescuit de la Popescu. „Te las să faci o poză cu el”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 iulie 2021, 20:31 / Actualizat: 15 iulie 2021, 20:35

Hristo Stoichkov s-a întrecut cu Gică Popescu la pescuit

SuperPrieteni

Gică Popescu l-a provocat pe superprietenul Stoichkov la o partidă de pescuit în Delta Dunarii. Balonul de Aur din 1994 a vrut să prindă şi peştişorul de aur în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ole! Lasă-l aici! Priveşte şi învaţă! Aşa se face… nu e nicio ruşine în a învăţa!„, a exclamat fostul component al Generaţiei de Aur, la SuperPrieteni powered by SuperBet, după ce a reuşit o super-captură.

Aventurile SuperPrietenilor Popescu şi Stoichkov, în Delta Dunării, sunt miercuri, la Antena 1, de la ora 23:45.

Gică Popescu: Te las să faci o poză cu el!
Hristo Stoichkov: Pe urmă… poate prind şi eu unul.
Gică Popescu: 1-0 pentru mine!

Carles Puyol a spus povestea celui mai emoţionant gest

SuperPrieteni, de Gică Popescu, a avut şi un invitat special. Este vorba de fostul căpitan al Barcelonei, Carles Puyol.

Reclamă

La SuperPrieteni, powered by Superbet, Carles Puyol a spus povestea unuia dintre cele mai emoţionate gesturi făcute pe un teren de fotbal. În 2011, deşi era căpitanul Barcelonei, Carles Puyol l-a lăsat pe Eric Abidal să ridice primul trofeul Ligii Campionilor. La acest moment, fundaşul francez al Barcelonei fusese diagnosticat cu tumoare la ficat. În 2011, Barcelona câştiga Liga Campionilor, după ce a învins-o în finală pe Manchester United.

În ceea ce îl priveşte pe Abidal…E vorba de o zi specială. Am avut ghinionul să avem parte de această boală care în societate e foarte des întâlnită, dar care în vestiar nu e ceva obişnuit. Am avut parte de această experienţă în cazul lui Eric Abidal. Din fericire, finalul a fost unul fericit. Cu Tito Vilanova, din nefericire, nu s-a întâmplat acelaşi lucru. Au fost două lovituri foarte grele pentru echipa de la vestiar. În cazul lui Abidal, încă din prima zi, ne-a încurajat, a luptat şi, pentru mine, reuşita lui a fost ceva incredibil.

Să ai această boală, să ai atâta gândire pozitivă şi nu doar să se însănătoşească, ci şi să concureze în continuare şi să poată juca o finală de Liga Campionilor la două sau trei luni… A fost un exemplu pentru noi toţi şi pentru întreaga societate. Mi-amintesc că i-am spus: ‘Eric, o să ridici tu cupa. Şi-ţi spun doar atât: bucură-te de acest moment, fiindcă vei fi întrebat ce ai simţit şi nu vei şti cum să explici’. Eu avusesem norocul să ridic două cupe până atunci şi cred că era cea mai indicată persoană să ridice acea cupă. Nu era vorba doar despre câştigarea unei Ligi a Campionilor, ci despre câştigarea bătăliei împotriva cancerului„, i s-a confesat Puyol lui Gică Popescu, la SuperPrieteni.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • SuperPrieteni, de Gică Popescu
  • Interviu spectaculos cu Hristo Stoichkov

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și