Închide meniul
Video

SuperPrieteni, de Gică Popescu! „Ce bine se dormea pe cartoane!” Stoichkov, poveşti fabuloase. A debutat la „Iuri Gagarin” şi a muncit în fabrică

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 17 iulie 2021, 19:23

Hristo Stoichkov, poveşti fabuloase la SuperPrieteni

as.ro

Gică Popescu a învăţat totul despre superprietenul său, Hristo Stoichjov, alături de care a jucat la Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hristo Stoichkov, poveşti fabuloase la SuperPrieteni: „Ce bine se dormea pe cartoane!”

„- Tu te-ai născut la Plovid, nu? Acolo ai început să joci fotbal. Apoi ai jucat la o echipă care se numea Iuri Gagarin, nu?
– Da, era o fabrică de carton. Ce frumos era! Munceam şi ştii ce bine se dormea pe cartoane?! Stătea la umbră şi îţi puneai un carton cam aşa de gros (n.r. face semn cu degetele, 2-3 centimetri). Pe jos erau pietricele, dar nu simţeai nimic”, i-a povestit Stoichkov lui Popescu la SuperPrieteni, powered by SuperBet, în timp ce românul îl plimba cu barca prin Delta Dunării .

Bulgarul a câştigat Balonul de Aur, un premiu aproape de care a fost şi Gică Hagi.

„- Crezi că va mai fi un alt jucător bulgar care să facă ce ai făcut tu? Uitându-te la fotbalul din ţara ta de acum…
– Acum, nu. Nu se poate. Sper ca într-o bună zi să apară unul. Deja, după mine, erau 2-3 jucători care au ajuns la un nivel înalt. Berbatov, Martin Petrov, Stilian Petrov… Au jucat la echipe de top. Dar, normal, când câştigi doar campionate şi nu câştigi şi o cupă importantă, rămâi de căruţă. Cred că cel mai aproape de mine a fost Berbatov”, a mai spus Stoichkov.

Gică Popescu şi Hristo Stoichkov, dezamăgiţi de tinerii fotbalişti

Cei doi prieteni s-au pus de acord. Sunt amândoi dezamăgiţi de tinerii fotbalişti care vin din urmă în România şi Bulgaria. Popescu a dat tonul criticilor.

Reclamă

„- Câştigi campionate într-o ţară, dar dacă nu câştigi ceva important, nu laşi nimic în urmă.
– Absolut, Gică…
– De câte ori vorbesc cu jucătorii tineri, le spun că dacă vor să facă ceva important în fotbal, să lase ceva în urmă, trebuie să câştige un titlu important, o Cupă UEFA, o Ligă a Campionilor şi să joace cel puţin la un Mondial. Un Mondial e un Mondial!
– Da, e o mare bucurie.
– Îţi dă o senzaţie nemaipomenită.
– Înainte câte echipe eram? 24. Apoi au fost 32. Cred că e fundamental pentru jucătorii tineri… În ziua de azi avem tatuaje, telefoane, whatsapp…”, şi-au mai spus Stoichkov şi Popescu, la SuperPrieteni.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și