Închide meniul

Luka Modric, golul serii la Euro 2020! Mijlocașul lui Real Madrid a rupt poarta scoțienilor

Alexandru Ivan Publicat: 22 iunie 2021, 23:56

Reclamă
Luka Modric, golul serii la Euro 2020! Mijlocașul lui Real Madrid a rupt poarta scoțienilor

Profimedia

Luka Modric, golul serii la Euro 2020

Luka Modric, la 35 de ani, este în continuare motorul naționalei Croației. Vice-campioana mondială s-a chinuit împotriva Scoției, dar salvarea a venit de la vedeta lui Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luka Modric, gol de generic în Croația – Scoția

Scoțienii nu s-au apărat convingător și au fost taxați. Modric a șutat din prima, cu exteriorul, după ce a primit balonul la marginea careului. Mingea a luat mult efect și s-a oprit aproape de vinclu.

VIDEO AICI CU EXECUȚIA LUI MODRIC

A fost al 18 gol pentru Modric la naționala Croației, în 141 de meciuri. Primul gol l-a reușit în urmă cu 15 ani, într-un amical împotriva Italiei.

Reclamă

Croația s-a impus cu 3-1 și a terminat grupa D pe poziția secundă. Ivan Perisic și Nikola Vlasic au marcat celelalte goluri ale croaților. Vice-campioana mondială va juca în optimi împotriva câștigătoarei grupei E, din care fac parte Slovacia, Spania, Suedia și Slovacia.

În celălalt meci al grupei, Anglia s-a impus cu 1-0 împotriva Cehiei și a încheiat în fruntea clasamentului. Englezii vor juca cu locul al doilea din grupa „Morții”, din care fac parte Portugalia, Germania, Franța și Ungaria.

 

Reclamă 4 / 0/3

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și