Închide meniul

Interdicţii pe viaţă după finala Euro 2020. Incidentele provocate de fani pe Wembley, anchetate de Federaţia din Anglia

Publicat: 20 iulie 2021, 14:21

Reclamă
Interdicţii pe viaţă după finala Euro 2020. Incidentele provocate de fani pe Wembley, anchetate de Federaţia din Anglia

Interdicţii pe viaţă pregătite pentru fanii care au forţat intrarea la finala Euro 2020

Profimedia

Interdicţii pe viaţă! Acestea sunt pedepsele pregătite pentru fanii care au pătruns ilegal la meciul dintre Anglia şi Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Interdicţii pe viaţă după incidentele de la finala Euro 2020

Mai exact, este vorba despre interdicţia de a asista la meciurile echipei naţionale de fotbal a Angliei şi la toate meciurile care vor fi găzduite pe stadionul Wembley, scrie Sky Sports.

Baroneasa Louise Casey of Blackstock, un oficial guvernamental de rang înalt, va conduce activitatea Comisiei independente de anchetă. Autorităţile au anunţat că vor fi consultate întregistrările video şi vor fi folosite sisteme de recunoaştere facială.

Cel puţin 15.000 de fani ar fi reuşit să forţeze intrarea în tribune, în timp ce alţi suporteri, care aveau bilet, au rămas în afara arenei la meciul dintre Anglia şi Italia, câştigat la lovituri de departajare de „Squadra Azzurra”.

Potrivit presei britanice, aproximativ 200.000 de suporteri se aflau în zona stadionului Wembley înainte de startul partidei.

Reclamă
Reclamă 4

La meci ar fi trebuit să asiste 60.000 de spectatori, dar unele surse susţin că au fost ocupate 90.000 de locuri! Printre cei care au avut de suferit a fost şi tatăl vedetei Angliei, Harry Maguire.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

12:05

LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 ale Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM în AntenaPLAY

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

10:53

Scena supremă a Formulei 1, descrisă de Adrian Georgescu

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și