Închide meniul

Interdicţii pe viaţă după finala Euro 2020. Incidentele provocate de fani pe Wembley, anchetate de Federaţia din Anglia

Reclamă

Publicat: 20 iulie 2021, 14:21

Interdicţii pe viaţă după finala Euro 2020. Incidentele provocate de fani pe Wembley, anchetate de Federaţia din Anglia

Interdicţii pe viaţă pregătite pentru fanii care au forţat intrarea la finala Euro 2020

Profimedia

Interdicţii pe viaţă! Acestea sunt pedepsele pregătite pentru fanii care au pătruns ilegal la meciul dintre Anglia şi Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Interdicţii pe viaţă după incidentele de la finala Euro 2020

Mai exact, este vorba despre interdicţia de a asista la meciurile echipei naţionale de fotbal a Angliei şi la toate meciurile care vor fi găzduite pe stadionul Wembley, scrie Sky Sports.

Baroneasa Louise Casey of Blackstock, un oficial guvernamental de rang înalt, va conduce activitatea Comisiei independente de anchetă. Autorităţile au anunţat că vor fi consultate întregistrările video şi vor fi folosite sisteme de recunoaştere facială.

Cel puţin 15.000 de fani ar fi reuşit să forţeze intrarea în tribune, în timp ce alţi suporteri, care aveau bilet, au rămas în afara arenei la meciul dintre Anglia şi Italia, câştigat la lovituri de departajare de „Squadra Azzurra”.

Potrivit presei britanice, aproximativ 200.000 de suporteri se aflau în zona stadionului Wembley înainte de startul partidei.

Reclamă

La meci ar fi trebuit să asiste 60.000 de spectatori, dar unele surse susţin că au fost ocupate 90.000 de locuri! Printre cei care au avut de suferit a fost şi tatăl vedetei Angliei, Harry Maguire.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și