Închide meniul

Kylian Mbappe a vrut să se retragă de la națională după ce a ratat penalty-ul decisiv din Franța – Elveția, de la Euro 2020!

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 iunie 2022, 17:49

Kylian Mbappe a vrut să se retragă de la națională după ce a ratat penalty-ul decisiv din Franța – Elveția, de la Euro 2020!

Kylian Mbappe a ratat penalty-ul decisiv în Franța - Elveția, la Euro 2020

Kylian Mbappe, în meciul Franța - Elveția, de la București / Colaj Profimedia

Kylian Mbappe a vrut să se retragă de la națională după ce a ratat penalty-ul decisiv din Franța – Elveția, de la Euro 2020. Dezvăluirea-șoc a fost făcută de președintele Federației Franceze de Fotbal, Noël Le Graët.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe a trăit o seară de coșmar pe Arena Națională din București, în vara anului 2021. Starul de 23 de ani a fost singurul care a ratat la loviturile de departajare din „thriller-ul” Franța – Elveția 3-3 (4-5, după penalty-uri).

Kylian Mbappe a vrut să își anunțe retragerea de la națională după „thriller-ul” Franța – Elveția, de la Euro 2020: „Era nervos!”

Plecată cu șansa a doua în duelul de la București, Elveția a reușit o revenire senzațională contra campioanei mondiale. Elveția a egalat în minutul 90, apoi s-a impus la „loteria” penalty-urilor. Mbappe a fost ultimul care a executat din primele 5 serii de la punctul cu var, iar șutul său a fost parat de Yann Sommer.

La un an de la momentul respectiv, Noël Le Graët a dezvăluit că Mbappe a vrut să își anunțe retragerea de la naționala Franței. Jucătorul de la PSG a fost atacat de un val uriaș de critici, în special în mediul online, în urma cărora le-a reproșat oficialilor din Federația Franceză de Fotbal că nu l-au apărat așa cum trebuia, susține cotidianul sport.es.

„Era nervos, nu mai voia să joace pentru echipa națională a Franței, lucru la care nu m-aș fi putut gândi la momentul respectiv. Kylian este un învingător, dar după acel meci a fost foarte frustrat, ca noi toți”, a spus Noël Le Graët, președinele Federației Franceze de Fotbal, potrivit sport.es.

Reclamă

Mbappe s-a răzgândit repede și a îmbrăcat în continuare tricoul naționalei Franței. După meciul cu Elveția, atacantul de 23 de ani a mai jucat de 9 ori pentru campioana mondială din 2018, reușind să înscrie 10 goluri.

Per total, Kylian Mbappe a ajuns la 57 de selecții pentru naționala Cocoșului Galic, în care a reușit să înscrie de 57 de ori.

Florentino Perez a rupt tăcerea despre transferul ratat al lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Florentino Perez a vorbit despre transferul ratat al lui Kylian Mbappe, care a surprins întreg mapamondul. Cel mai scump jucător din lume era aşteptat la Real Madrid, dar s-a răzgândit pe ultima sută de metri şi a semnat un nou contract cu PSG.

Reclamă 4 / 0/3

Preşedintele campioanei Spaniei a rupt în cele din urmă tăcerea şi a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat la negocieri. Conducătorul „galacticilor” e convins că intervenţia lui Emmanuel Macron şi oferta de necrezut făcută de şeicul lui PSG l-au debusolat

S-a schimbat, i-au oferit multe lucruri, au pus presiune pe el şi a devenit alt fotbalist. La Real Madrid nimeni nu este deasupra clubului. Este un mare fotbalist, poate câştiga mai mult decât alţii, dar este un sport colectiv şi avem valori şi principii pe care nu le putem schimba. Îl iubesc, a făcut un mare efort, dar presiunea l-a făcut să se schimbe. Cred că mama lui şi-a dorit să vină la Real Madrid, pentru că era visul lui de mic. Acum, ei spun că mama lui a fost ruşinată de ceea ce s-a întâmplat.

Nu a fost uşor pentru Mbappe să primească un telefon de la preşedintele Franţei… şi să îi spună să nu plece de la club. Apoi s-a dus în Qatar şi i-au oferit lucruri care l-au înnebunit, au fost probabil lucruri de necrezut. De asta Kylian şi-a schimbat decizia. Nu a mai fost acel Mbappe pe care mi-am dorit să îl aduc, cel care şi-a schimbat visul.

El mi-a trimis un mesaj şi eu i-am răspuns. Am văzut deja că nu mai era acel Mbappe pe care îl doream. Noi nu vom face niciun transfer care să pună grupul în pericol„, a declarat Florentino Perez pentru El Chiringuito, citat de marca.com.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:50 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și