Închide meniul

Luka Modric, golul serii la Euro 2020! Mijlocașul lui Real Madrid a rupt poarta scoțienilor

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 iunie 2021, 23:56

Luka Modric, golul serii la Euro 2020! Mijlocașul lui Real Madrid a rupt poarta scoțienilor

Profimedia

Luka Modric, golul serii la Euro 2020

Luka Modric, la 35 de ani, este în continuare motorul naționalei Croației. Vice-campioana mondială s-a chinuit împotriva Scoției, dar salvarea a venit de la vedeta lui Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luka Modric, gol de generic în Croația – Scoția

Scoțienii nu s-au apărat convingător și au fost taxați. Modric a șutat din prima, cu exteriorul, după ce a primit balonul la marginea careului. Mingea a luat mult efect și s-a oprit aproape de vinclu.

VIDEO AICI CU EXECUȚIA LUI MODRIC

A fost al 18 gol pentru Modric la naționala Croației, în 141 de meciuri. Primul gol l-a reușit în urmă cu 15 ani, într-un amical împotriva Italiei.

Reclamă

Croația s-a impus cu 3-1 și a terminat grupa D pe poziția secundă. Ivan Perisic și Nikola Vlasic au marcat celelalte goluri ale croaților. Vice-campioana mondială va juca în optimi împotriva câștigătoarei grupei E, din care fac parte Slovacia, Spania, Suedia și Slovacia.

În celălalt meci al grupei, Anglia s-a impus cu 1-0 împotriva Cehiei și a încheiat în fruntea clasamentului. Englezii vor juca cu locul al doilea din grupa „Morții”, din care fac parte Portugalia, Germania, Franța și Ungaria.

 

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
  • Luka Modric, gol de generic în Croația – Scoția
  • Execuția serii la Euro 2020

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și