Închide meniul

Valeriu Iftime, fanul FCSB-ului în Conference League: „Vreau să fie buni ca să luăm şi noi bani!” Ce spune patronul lui FC Botoşani despre transferul de milioane al golgheterului Tănase

Dragoș Vasile Publicat: 24 iunie 2021, 19:02

Reclamă
Valeriu Iftime, fanul FCSB-ului în Conference League: „Vreau să fie buni ca să luăm şi noi bani! Ce spune patronul lui FC Botoşani despre transferul de milioane al golgheterului Tănase

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florin Tănase este căpitanul celor de la FCSB

Valeriu Iftime speră ca FCSB să ia milioanele de euro din Conference League. Motivul? Patronul lui FC Botoşani aşteaptă ca Gigi Becali să-i cumpere jucătorii. În turul doi preliminar, roş-albaştrii vor juca împotriva lui Șahtior Karagandy din Kazahstan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Aş vrea ca FCSB să fie buni în Europa, să aducă bani în România, ca să mai luăm şi noi”, a spus Valeriu Iftime pentru LookSport.

Valeriu Iftime, fanul FCSB-ului în Conference League! Ce spune despre plecarea golgheterului Tănase

Finanţatorul grupării moldave a vorbit şi despre transferul de milioane al lui Florin Tănase. Iftime crede că echipa lui Dinu Todoran va avea de suferit dacă golgheterul sezonului trecut va pleca în afară.

„S-a văzut că FCSB a scăzut şi fără Man. Orice jucător care pleacă de la ei… trebuie să aibă puterea de regenerare, să vină alţii în loc. FCSB are suficient de multe talente ca să facă o echipă redutabilă. Depinde de atmosferă şi de construcţia din interiorul clubului. Ei au suficient de oameni buni, talentaţi. Oricum, dacă pleacă Tănase, e greu de înlocuit. Dacă ar pleca Moruţan, ar fi greu de înlocuit. Dar au suficiente resurse”, a mai spus Iftime pentru sursa citată.

Florin Tănase este la mare căutare! Becali cere 4.5 milioane de euro

Becali pare decis să-l lase să plece pe Tănase. Finanțatorul FCSB a cerut însă 4.5 milioane de euro pentru golgheterul Ligii 1. Căpitanul de la FCSB este dorit de echipe importante din Europa, zona Golfului, dar și din State.

Reclamă

Șase cluburi mari sunt pe urmele lui Florin Tănase. Golgheterul Ligii 1 a anunțat că vrea să plece de la FCSB. Echipe precum Anderlecht, Olympique Marseille, Tranzonspor, Basaksehir, Al Hilal și New York City și-au manifestat interesul pentru Tănase.

„Nu accept niciun euro mai puțin nici la Moruțan, nici la Tănase. Lucrurile sunt clare. Dacă arabii îmi dau 4.500.000 de euro, atunci batem palma imediat”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

26 de ani are Florin Tănase. Golgheterul Ligii 1 este cotat la 5 milioane de euro de transfermarkt.com. Tănase mai are contract cu FCSB până la finalul lui 2022.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” Vezi toate știrile
Citește și