Închide meniul
NEWS ALERT

Serena Williams nu merge la Jocurile Olimpice din cauza Olympiei. Ce a declarat fostul lider mondial

Reclamă

Publicat: 27 iunie 2021, 16:59

Serena Williams nu merge la Jocurile Olimpice din cauza Olympiei. Ce a declarat fostul lider mondial

Profimedia

Serena Williams nu va participa la Jocurile Olimpice ca să fie alături de fiica ei, Olympia

Serena Williams a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, informează AP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serena Williams nu merge la Jocurile Olimpice

“De fapt nu sunt pe lista olimpică… Eu aşa ştiu. Dacă nu este aşa, atunci nu ar trebui să fiu pe listă. (…) Am luat decizia legată de Olimpiadă din multe motive. Nu aş vrea să discut despre asta astăzi. Poate în altă zi. Îmi pare rău”, a adăugat sportiva, citată de news.ro.

Serena Williams are în palmares patru medalii de aur obţinute la JO: simplu şi dublu în 2012 şi dublu în 2000 şi în 2008.

La ediţia din 2016 a Jocurilor Olimpice, americanca a fost eliminată în turul trei la simplu, iar la dublu nu a trecut de primul tur.

Simona Halep riscă să rateze Jocurile Olimpice de la Tokyo

Şi Simona Halep riscă să rateze competiţia de la Tokyo. Ea a fost nevoită să se retragă de la Wimbledon.

Reclamă

Halep nu a jucat niciun meci după dubla ruptură musculară suferită la gamba piciorului stâng, în luna mai, la turneul de la Roma.

„Ştiu că Simona Halep are probleme de sănătate care, după părerea mea, trebuie luate foarte în serios. O să dureze luni şi luni de zile. (…) Şi eu mi-am dorit. Nu numai o medalie, şi Cupa Davis! E un lucru să-ţi doreşti şi altul să-l înfăptuieşti”, a avertizat Ion Ţiriac.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și