Închide meniul
NEWS ALERT

Serena Williams nu merge la Jocurile Olimpice din cauza Olympiei. Ce a declarat fostul lider mondial

Reclamă

Publicat: 27 iunie 2021, 16:59

Serena Williams nu merge la Jocurile Olimpice din cauza Olympiei. Ce a declarat fostul lider mondial

Profimedia

Serena Williams nu va participa la Jocurile Olimpice ca să fie alături de fiica ei, Olympia

Serena Williams a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, informează AP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serena Williams nu merge la Jocurile Olimpice

“De fapt nu sunt pe lista olimpică… Eu aşa ştiu. Dacă nu este aşa, atunci nu ar trebui să fiu pe listă. (…) Am luat decizia legată de Olimpiadă din multe motive. Nu aş vrea să discut despre asta astăzi. Poate în altă zi. Îmi pare rău”, a adăugat sportiva, citată de news.ro.

Serena Williams are în palmares patru medalii de aur obţinute la JO: simplu şi dublu în 2012 şi dublu în 2000 şi în 2008.

La ediţia din 2016 a Jocurilor Olimpice, americanca a fost eliminată în turul trei la simplu, iar la dublu nu a trecut de primul tur.

Simona Halep riscă să rateze Jocurile Olimpice de la Tokyo

Şi Simona Halep riscă să rateze competiţia de la Tokyo. Ea a fost nevoită să se retragă de la Wimbledon.

Reclamă

Halep nu a jucat niciun meci după dubla ruptură musculară suferită la gamba piciorului stâng, în luna mai, la turneul de la Roma.

„Ştiu că Simona Halep are probleme de sănătate care, după părerea mea, trebuie luate foarte în serios. O să dureze luni şi luni de zile. (…) Şi eu mi-am dorit. Nu numai o medalie, şi Cupa Davis! E un lucru să-ţi doreşti şi altul să-l înfăptuieşti”, a avertizat Ion Ţiriac.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Serena Williams nu va merge la Tokyo
  • Anunţul făcut de fostul lider mondial

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și