Închide meniul

McGregor vs Poirier 3, pe 10 iulie. Pe cine pariază marele rival al celor doi, Khabib Nurmagomedov

Florian Ceafalău Publicat: 30 iunie 2021, 15:00

Reclamă
McGregor vs Poirier 3, pe 10 iulie. Pe cine pariază marele rival al celor doi, Khabib Nurmagomedov

Profimedia

McGregor și Poirier vor lupta pentru a treia oara unul împotriva celuilalt, pe 10 iulie, în gala UFC 264 din Las Vegas.

McGregor vs Poirier 3 este meciul așteptat de toți fanii MMA-ului. Americanul a reușit să îl facă KO pe Conor în a doua repriză a meciului din ianuarie. Scorul între cei doi este 1-1, McGregor câștigând prima confrunare, din 2014, tot prin KO.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi se bat pe multe milioane de dolari dar și pentru supremația în cadrul categoriei light din UFC. Cine câștigă meciul va lupta cel mai probabil pentru centura de campion. De altfel, Poirier a ales revanșa în detrimentul unui meci pentru centură.

McGregor vs Poirier 3. Khabib pariază pe … amândoi!

Meciul dintre McGregor și Poirier pare unul foarte echilibrat. Khabib Nurmagomedov, cel care a dominat categoria light până anul trecut, când s-a retras, a comentat confruntarea celor doi.

Rusul consideră că ambii pot câștiga meciul: ”Pronosticul meu e la fel ca la ultimul meci. Conor are șanse mari să câștige în prima repriză. Dacă trece de ea, Poirier devine favorit. Depinde de evoluția meciului”, a spus acesta.

Khabib a vorbit și despre divizia pe care a lăsat-o în urmă după ce s-a retras. ”Este un contrast frumos. Sunt brazilieni, Oliveira și dos Anjos, americani, Poirier, Gaethje, Chandler, este Islam (Makhacev, rus), Conor (McGregor, irlandez), este cea mai puternică divizie din UFC”, a spus Khabib.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și