Închide meniul

McGregor vs Poirier 3, pe 10 iulie. Pe cine pariază marele rival al celor doi, Khabib Nurmagomedov

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 30 iunie 2021, 15:00

McGregor vs Poirier 3, pe 10 iulie. Pe cine pariază marele rival al celor doi, Khabib Nurmagomedov

Profimedia

McGregor și Poirier vor lupta pentru a treia oara unul împotriva celuilalt, pe 10 iulie, în gala UFC 264 din Las Vegas.

McGregor vs Poirier 3 este meciul așteptat de toți fanii MMA-ului. Americanul a reușit să îl facă KO pe Conor în a doua repriză a meciului din ianuarie. Scorul între cei doi este 1-1, McGregor câștigând prima confrunare, din 2014, tot prin KO.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi se bat pe multe milioane de dolari dar și pentru supremația în cadrul categoriei light din UFC. Cine câștigă meciul va lupta cel mai probabil pentru centura de campion. De altfel, Poirier a ales revanșa în detrimentul unui meci pentru centură.

McGregor vs Poirier 3. Khabib pariază pe … amândoi!

Meciul dintre McGregor și Poirier pare unul foarte echilibrat. Khabib Nurmagomedov, cel care a dominat categoria light până anul trecut, când s-a retras, a comentat confruntarea celor doi.

Rusul consideră că ambii pot câștiga meciul: ”Pronosticul meu e la fel ca la ultimul meci. Conor are șanse mari să câștige în prima repriză. Dacă trece de ea, Poirier devine favorit. Depinde de evoluția meciului”, a spus acesta.

Khabib a vorbit și despre divizia pe care a lăsat-o în urmă după ce s-a retras. ”Este un contrast frumos. Sunt brazilieni, Oliveira și dos Anjos, americani, Poirier, Gaethje, Chandler, este Islam (Makhacev, rus), Conor (McGregor, irlandez), este cea mai puternică divizie din UFC”, a spus Khabib.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și