Închide meniul

Mirel Rădoi, atac violent după ce cluburile i-au interzis jucătorii la Jocurile Olimpice. „Am un mare semn de întrebare!”

Alexandru Ivan Publicat: 1 iulie 2021, 12:37

Reclamă
Mirel Rădoi, atac violent după ce cluburile i-au interzis jucătorii la Jocurile Olimpice. „Am un mare semn de întrebare!

Mirel Rădoi, atac violent

Hepta

Mirel Rădoi și România U23 vor merge la Tokyo cu un lot improvizat. Mai mulți jucători pe care selecționerul și-ar fi dorit să-i aibă în lot, printre care Ianis Hagi sau vedetele de la FCSB, sunt indisponibili.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, atac dur înainte de Jocurile Olimpice

Mirel Rădoi se așteaptă ca toți jucătorii pe care nu s-a putut baza să fie utilizați la echipele de club. În caz contrar, selecționerul crede că este vorba de rea intenție la adresa echipei naționale.

„Nu știu care sunt aspectele negocierilor între Federație și cluburi. Eu vă pot spune doar despre negocierile purtate de mine. Fiecare club își face propria stragie. Am un mare semn de întrebare.

Dacă jucătorii nu vor juca nici la cluburi, deși nu au fost lăsați să joace pentru noi, atunci nu mai crede nimeni în echipa națională„, a declarat Mirel Rădoi, în cadrul unei conferință de presă.

Deși anunțați inițial pe lista pentru Tokyo, George Pușcaș și Denis Ciobotariu au fost deturnați în ultimul moment de cluburile lor.

Reclamă

Mirel Rădoi a apelat la o soluție de avarie și l-a chemat la lot pe Florin Ștefan, jucătorul care nu are echipă de aproape două luni.

Lotul României pentru Jocurile Olimpice

PORTARI: Marian Aioani (Farul Constanţa), Mihai Popa (Astra), Ştefan Târnovanu (FCSB);

FUNDAŞI: Andrei Raţiu (Villarreal/Spania), Ricardo Grigore (Dinamo Bucureşti), Andrei Chindriş (FC Botoşani), Virgil Ghiţă (Farul Constanţa), Alexandru Paşcanu (Ponferradina/Spania), Radu Boboc (Farul Constanţa), Florin Ştefan;

Reclamă 4 / 0/3

MIJLOCAŞI: Andrei Ciobanu (Farul Constanţa), Marius Marin (Pisa/Italia), Marco Dulca (Chindia Târgovişte), Dragoş Nedelcu (FCSB), Alexandru Dobre (Dijon/Franţa), Valentin Gheorghe (Astra), Ion Gheorghe (FC Voluntari), Tudor Băluţă (Brighton/Anglia);

ATACANŢI: George Ganea (Farul Constanţa), Andrei Sîntean (Hermannstadt).

Programul României la Tokyo

România va disputa primul meci de la Jocurile Olimpice pe 22 iulie, cu Honduras, urmând apoi a juca cu Coreea de Sud, pe 25 iulie, și pe 28 iulie cu Noua Zeelandă. Olimpiada se va disputa între 23 iulie și 8 august.

  • 22 iulie: Noua Zeelanda – Coreea de Sud; Honduras – România
  • 25 iulie: Noua Zeelanda – Honduras; România – Coreea de Sud
  • 28 iulie: România – Noua Zeelandă; Coreea de Sud – Honduras
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și