Închide meniul
NEWS ALERT

Mihaela Buzărnescu merge la Jocurile Olimpice de la Tokyo! „A fost acceptată pe lista calificaţilor”

Reclamă

Publicat: 14 iulie 2021, 12:43

Mihaela Buzărnescu merge la Jocurile Olimpice de la Tokyo! „A fost acceptată pe lista calificaţilor

Mihaela Buzărnescu va merge la Jocurile Olimpice

Profimedia

CS Dinamo a anunţat, miercuri, că Mihaela Buzărnescu a fost acceptată pe lista calificaţilor la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Buzărnescu merge la Jocurile Olimpice

“Mihaela Buzărnescu merge la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Federaţia Internaţională de Tenis (ITF) a anunţat astăzi că jucătoarea noastră Mihaela Buzărnescu a fost acceptată pe lista calificaţilor la Tokyo 2020!

Dinamo are două jucătoare de tenis la JO: Raluca Olaru şi Mihaela Buzărnescu!”, a anunţat clubul din Ştefan cel Mare pe Facebook.

Până acum, Raluca Olaru şi Monica Niculescu erau singurele jucătoare de tenis din lotul olimpic al României.

Reclamă

Scandal între COSR şi FRT din cauza retragerilor de la Jocurile Olimpice

Simona Halep s-a retras de la Tokyo din cauza ultimei accidentări. Sorana Cîrstea, Patricia Țig și Irina Begu au decis şi ele să nu meargă la Jocurile Olimpice. Şi ele au invocat probleme medicale.

“COSR trebuie să facă un control, pentru că nu se poate să nu avem sportive la JO pe motiv că ar fi accidentate, iar acele sportive să joace în aceste zile la Wimbledon. COSR a dat niște bani și ei trebuie să vadă despre ce este vorba.

Cât despre declarația domnului Țiriac că eu nu aș avea doi lei în buzunar, mama mea m-a învatat un singur lucru, anume să respect bătrânii, persoanele în vârstă”, a declarat ministrul Eduard Novak, în cadrul unei conferințe de presă, în urmă cu o săptămână.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-0. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive Vezi toate știrile
Citește și