Închide meniul

„Mama mea m-a învățat să respect bătrânii!” Eduard Novak continuă războiul cu Ion Țiriac: „COSR va face un control”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 iulie 2021, 12:10

„Mama mea m-a învățat să respect bătrânii! Eduard Novak continuă războiul cu Ion Țiriac: „COSR va face un control

Eduard Novak, răspuns pentru Ion Țiriac

Hepta

Eduard Novak s-a ferit să comenteze afirmațiile lui Ion Țiriac. Președintele MTS a precizat că educația primită în familie îl împiedică să intre în conflict cu oamenii în vârstă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eduard Novak, despre conflictul cu Ion Țiriac

Cât despre absența româncelor la proba de tenis de la Jocurile Olimpice, Eduard Novak a precizat că COSR va face investigații.

“COSR trebuie să facă un control, pentru că nu se poate să nu avem sportive la JO pe motiv că ar fi accidentate, iar acele sportive să joace în aceste zile la Wimbledon. COSR a dat niște bani și ei trebuie să vadă despre ce este vorba.

Cât despre declarația domnului Țiriac că eu nu aș avea doi lei în buzunar, mama mea m-a învatat un singur lucru, anume să respect bătrânii, persoanele în vârstă”, a declarat Eduard Novak, în cadrul unei conferințe de presă.

Ion Ţiriac, atac la adresa lui Eduard Novak

Ion Țiriac s-a enervat pe Eduard Novak după ce șeful MTS a declarat că suspendă finanțarea de la stat a Federației Române de Tenis.

Reclamă

„M-a întrebat un domn de care n-am auzit în viaţa mea, dar care am înţeles că va fi înlocuit de la MTS. Ce finanțare să taie? E imposibil să taie finanţarea, dacă taie, ar trebui să taie ceva care există. Dumnealui e lefter, n-are doi lei în buzunar.

El se face că dă bani Comitetului, Comitetul se face că dă bani jucătorilor. Noi n-am avut bani să facem să jucăm pe zgură la FED Cup. Tare drag mi-ar fi să se ducă la Guvern şi să spună că are de dat 6 milioane la FRT, că e o decizie executorie”, a transmis Ion Țiriac.

România, fără reprezentă la proba de simplu de la Jocurile Olimpice

Simona Halep, Sorana Cîrstea, Patricia Țig și Irina Begu nu vor merge la Jocurile Olimpice. Astfel, România a rămas fără reprezentantă la proba de simplu. Toate jucătoarele au invocat probleme medicale.

Reclamă 4 / 0/3

„Ar fi fost o onoare să îmi reprezint ţara la Jocurile Olimpice de la Tokyo, însă din păcate nu pot face acest lucru din cauza rupturii musculare suferite în urmă cu câteva săptămâni. Pentru mine urmează cel puţin o lună de pauză competiţională şi în acest moment al carierei mele prioritară este sănătatea.

Am refuzat constant orice ajutor financiar din partea Federaţiei şi a Comitetului Olimpic!!! Dacă aş fi putut să joc aş fi făcut-o din patriotism, cum am făcut deja la Olimpiadele de la Beijing şi Londra„, a reacţionat Sorana Cîrstea pe contul ei de Instagram.

Recomandări
  • Eduard Novak, în război cu Ion Țiriac
  • Răspunsul oferit de șeful MTS

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Otelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și